Sol·licitud de certificat digital de l'ACCV en suport software

Sol·licitud de certificat digital de l'ACCV en suport software

Tramitació de certificats digitals per a persones físiques de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV) en suport software.

Per a més informació, resolució de dubtes o certificats digitals per a persones jurídiques, contacta amb Atenció a l'Usuari de l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV) ACÍ.

Cita prèvia:

Les cites prèvies de la OAC 'Cervantes' (C/Cervantes, 3) se sol·licitaran per telèfon en el Tel. 010 o 900 153 862. Les cites prèvies de la OAC 'Sèneca' (C/Portugal, 17) i OAC 'Gastón Castelló' (C/Pino Santo, 1) se sol·licitaran en el Tel. 010 o 900 153 862 o a través d'Internet en https://citaprevia.alicante.es: 'Tipus de servei'>'Servei d'Atenció Integral a la Ciutadania (SAIC)' > 'Gestió'>'Tràmits Municipals.

Per a qualsevol aclariment o incidència, pot telefonar al Tel. 010/900 153 862.

 

 

 

 

Documentación a presentar: 

 

En el següent enllaç es pot consultar la documentació necessària per a sol·licitar el certificat digital de l'ACCV tant per a persones de nacionalitat espanyola com d'una altra nacionalitat i en casos especials com a menors d'edat, incapacitat intel·lectual o obtenció del certificat per compte d'altri:

Documentació certificat digital ACCV

Informació complementària