Avís legal

IInformació general en compliment de la "Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Lssice), Llei 34/2002 d'11 de juliol" .

Titularitat del lloc Web

Dominis

Dades del titular

  • Titular: Ajuntament d'Alacant
  • Domicili social: Plaça de l'Ajuntament núm. 1
  • Tel.: 965 14 91 00
  • E-mail: nuevastecnologias@alicante.es
  • C.I.F.: P-0301400-H

Termes i condicions d'ús del lloc Web

Este és el lloc Web oficial que l'Ajuntament d'Alacant posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes d'Alacant i de tots els usuaris i usuàries de la xarxa Internet. El seu objectiu és subministrar servei i informació a estos usuaris i projectar i donar a conéixer així la ciutat d'Alacant i la seua activitat.Un portal d'informació virtual que aspira a convertir-se en un punt de referència i trobada entre els veïns d'Alacant i la Casa Consistorial, per a acostar a tots els ciutadans, els diferents serveis i recursos municipals, a més de facilitar-los de manera còmoda i senzilla els tràmits i les gestions amb esta institució.

Tots els drets estan reservats. No està permesa la modificació delWeb ni dels seus continguts. Tots ells són propietat de l'Ajuntament d'Alacant, si no s'indica el contrari. Poden ser reproduïts lliurement i per a fins no lucratius per qualsevol persona pertanyent a una institució de caràcter educatiu o investigador. Altres institucions, organismes, empreses, etc. han de sol·licitar el permís escrit dels propietaris del copyright.

La informació administrativa facilitada a través d'este Web no substituïx la publicitat dels documents que hagen de publicar-se en Diaris i Butlletins Oficials, l'edició dels quals és instrument que dóna fe del seu contingut.

L'Ajuntament d'Alacant no és responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que conste en el lloc Web o a la qual es remeta a partir d'enllaços o altres sistemes.En este lloc Web oficial l'usuari podrà trobar diversos enllaços que el conduiran a pàgines Web independents d'esta. La seua única finalitat és facilitar l'accés a altres fonts d'informació en Internet relacionades amb l'activitat de la ciutat i la seua inserció en este lloc Web està inspirada en el respecte dels drets de propietat intel·lectual que, si és el cas, puguen correspondre als seus autors. Així mateix, l'establiment d'enllaços al lloc Web de l'Ajuntament d'Alacant haurà de respectar els drets de propietat intel·lectual de titularitat municipal.

L'Ajuntament d'Alacant no es fa responsable de l'ús per tercers de la informació continguda, si bé estos hauran d'atindre's a les advertències que consten per a determinats documents i aplicatius.

L'Ajuntament d'Alacant utiiliza tots els mitjans disponibles perquè els continguts del lloc Web estiguen lliures de virus informàtics. No obstant això, no accepta cap responsabilitat pels possibles danys causats per estos, l'absència dels quals no queda garantida.

L'Ajuntament d'Alacant es reserva el dret de modificar i ampliar continguts, informacions, aplicatius, etc. d'este lloc Web en qualsevol moment i sense avís previ.

L'interés de l'Ajuntament d'Alacant és que este lloc Web funcione amb la màxima eficàcia i complisca la finalitat per a la qual ha sigut creat. Per això el manté, i posa tots els mitjans raonables per a aconseguir-ho, però no es responsabilitza de possibles disfuncions i/o anomalies en el seu funcionament causades per una circumstància accidental, força major o treballs de manteniment, que impossibiliten el correcte accés al lloc Web.

L'Ajuntament d'Alacant podrà modificar els termes i condicions que apareixen en esta pàgina Web i, per tant, aconsella la seua consulta amb una periodicitat raonable per si s'hi produïxen canvis.

L'ús d'este lloc Web implica el coneixement i l'acceptació dels termes i condicions continguts en ell. A més, la utilització de determinats serveis a disposició dels usuaris d'este lloc oficial pot estar sotmesa a condicions especials, advertències o instruccions que també hauran de ser consultades i acceptades sense reserves pels usuaris.

Per a qualsevol aclariment, informació, suggeriment, queixa, etc. podeu utilitzar la bústia de suggeriments d'este Web o dirigir-vos a la Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica, C/Jorge Juan, 4 – 03002 Alacant.

Política de cookies

Este sitio Web utiliza pròpies i de tercers per a comptabilitzar el nombre de visites a les pàgines d'aquest web, i per a adaptar la informació al seu dispositiu.

Per a més informació, pot consultar la nostra política de cookies.

Crèdits

Este lloc Web està creat i dirigit per la Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica.

Programació i disseny: Departament Tècnic de Desenvolupament Web.

Gestió de continguts: les informacions que apareixen en este lloc Web són elaborades, mantingudes i actualitzades per part de les diferents áreas municipals. La responsabilitat en l'exactitud, actualització i manteniment d'aquestes informacions, així com les d'altres dominis associats, és de les regidories i servicis municipals que les promouen.

Informació Tècnica

Este Web utilitza els següents components de programari:

  • Sistema Operatiu Red Hat Linux.
  • Servidor Web Apache.
  • Sistema de gestió de continguts Drupal.
  • Bases de dades Oracle i MySQL.