La Nevera: Educació per a la Salut

La nevera

Benvinguts al Programa d'Educació per a la Salut: La Nevera.

Ací podran trobar materials en diferents formats i modalitats amb un mateix objectiu: Promoure hàbits de vida saludable en la població juvenil, generant consciència dels beneficis de cuidar-se i així gaudir d'una vida tan saludable com siga possible.

Es promou des del programa la participació de tots i totes. Professors, famílies i jóvens.

Els invitem a utilitzar els materials i formar part activa en el desenvolupament d'una consciència col·lectiva sobre els beneficis d'una vida saludable

Unitats Didàctiques. La Nevera a l'Aula

Es tracta d'activitats combinades que establixen una triada entre professor-alumne-monitor. L'elecció d'esta modalitat implica el compromís del professor en el desenvolupament d'algunes sessions.

Nota: Podran participar-hi tots els professors que ho desitgen, no sols tutors. El Programa és Transversal.

Paquets bàsics per temàtiques

Consistix en una preselecció de 4 activitats per temàtiques que seguixen una sèrie lògica, la qual el professor podrà utilitzar i a la qual després podrà agregar totes les activitats que desitge.

Les combinatòries poden ser múltiples i flexibles adaptantse a les exigències de cada IES, cada professor i cada grup.

Activitat Interactiva Virtual

Es tracta d'un DVD que inclou 4 activitats interactives independents (Aliments rics en…, El desdejuni, L'etiquetatge i Mites). S'utilitza un format digital interactiu que guiarà el professor A l'aula. Este DVD va ser realitzat amb la participació voluntària de nutricionistes i dietistes.

Modalitat d'accés: Sol·licitant el DVD a la coordinació del programa via mail lanevera@alicante.es

La nevera familiar

Es tracta d'un recurs dirigit directament a les famílies que els permetrà treballar l'Educació per a la Salut amb els seus fills/es, complementant així la formació que reben als centres escolars.

Jornada DISfruta DEL MOVIMENT: Jornada de promoció del consum de fruita i activitat física

La Nevera realitza cada any una Campanya de promoció d'hàbits d'alimentació saludable. En concret, fomenta el consum de fruita i l'activitat física en la població juvenil.

Proposem unes Jornades diferents, on no sols l'alimentació és la protagonista sinó que s'establix una relació directa amb l'activitat física. Estos dos pilars de la salut sostenen unes jornades DIVERTIDES alhora que EDUCATIVES, que consistixen a dedicar un matí lectiu a LA SALUT.

Blog

En esta Web Blog podràs trobar informació, vídeos, jocs, tips, tutorials i moltes coses més que et permeten gaudir d'una vida saludable.

Accedeix al blog

 

NOTA: El Programa de Educació per a la Salut 'La Nevera' forma part del Programa 'Tu Otra Historia', subvencionat per la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues.

Informació complementària
Documentación: 

Unidades didácticas

Ámbito sexualidad

Ámbito troncales

Ámbito alimentación

Ámbito drogodependencias

Galería de Imágenes: 
La Nevera: Activitats saludables
Practica deporte
Respira aire puro
Imagen relacionada
Come sano
Imagen relacionada