Cultura en barris. octubre-desembre 2022

Imagen relacionada con esta información

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU

El programa Cultura en Barris, va iniciar la seua marxa al setembre de 2016 i s'ha convertit, campanya rere campanya, en la proposta fonamental i permanent en la qual se sustenta la política municipal d'intervenció sociocultural de proximitat a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben totes aquelles activitats que es realitzen en la proximitat de cada barri, organitzades directament o en les quals col·laboren les diferents regidories organitzadores.

Com a novetat, a el llarg d'aquest any 2022, el programa Cultura en Barris s'està presentant públicament en seqüències periòdiques de campanyes bimensuals o trimestrals amb alguns avanços d'activitats i esdeveniments posteriors en les agendes culturals corresponents.

En aquesta quarta edició anual de OCTUBRE-DESEMBRE, sota la marca Cultura en Barris es continuen incloent els seccions específiques de ANEM A la BIBLIO, activitats culturals i animació a la lectura, en format presencial i en línia, MENUTSBARRIS, mostra d'arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut, ESCENA D´ACI, especialitzada en arts escèniques i músiques del nostre territori, VISUALCBARRIS, programa dedicat a projeccions audiovisuals per al debat i la conversa, i SENTIMBARRIS sobre experiències culturals en comú, dedicat a aquelles iniciatives i propostes culturals de caràcter aficionat i comunitari a fi de posar en valor públic el treball artístic desenvolupat per entitats i col·lectius diversos des dels mateixos centres socials o altres espais de cada barri o districte. També es troba inclosa part de la programació de la sisena edició de la mostra ALACANT A ESCENA 2022.

S'anuncien en aquest període, més de HUITANTA activitats de teatre, dansa, circ, màgia, narrativa oral, cant coral,concerts didàctics, projeccions audiovisuals, tallers intergeneracionals, clubs de lectura, etc, distribuïdes per diverses localitzacions i espais de tota la ciutat ( xarxa de biblioteques municipals, Centres socials comunitaris, Centre Municipal de les Arts, Centre Cultural *Cigarreras, MARQ , etc).

Aquesta oferta cultural es continua posant en marxa gràcies a la coordinació de la Unitat d'Animació Cultural i a la estreta col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament d'Alacant (Cultura, Acció Social i Igualtat) al costat de l'inestimable suport i patrocini de la Diputació Provincial i Aigües d'Alacant i la implicació de la Unitat de biblioteques municipals i de la Banda Simfònica Municipal d'Alacant.

ACCÉS ACTUACIONS EN CENTRES CULTURALS I SOCIALS

L'accés a les actuacions serà mitjançant entrada/ invitació que només es podran reservar en línia des de la web https://alicantesociocultura.eventbrite.es

Les invitacions estaran disponibles dues setmanes abans de la realització de l'esdeveniment, fins a esgotar existències. Una mateixa persona titular e-mail només podrà adquirir fins a 4 invitacions per a cada funció. Es prega es reserven només aquelles invitacions que realment vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar-la l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció quedaren localitats disponibles, l'aforament establit es completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació reservada.

ACCÉS ACTUACIONS I TALLERS EN BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES MUNICIPALS

L'accés a les actuacions serà mitjançant entrada/ invitació que només es podran reservar en línia des d'aquesta pàgina. Les invitacions estaran disponibles dues setmanes abans de la realització de l'esdeveniment, fins a esgotar existències. Una mateixa persona titular e-mail només podrà adquirir fins a 3 invitacions per a cada funció. Es prega es reserven només aquelles invitacions que realment vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar-la l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció quedaren localitats disponibles, l'aforament establit es completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació reservada.

NORMES D'ASSISTÈNCIA GENERAL

Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d'accés regulades per l'autoritat competent, seguint en tot moment les indicacions del personal municipal. Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació a la sala.

Una vegada iniciat l'espectacle no es permetrà l'accés a la sala. Està prohibida qualsevol enregistrament audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars.

Es prega s'atenga a partir de que edat es recomana cada espectacle. L'edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d'aqueixa edat .En tots els casos, els menors de 12 anys han d'estar acompanyats per un adult. A fi de complir la Normativa d'Evacuació, no es permetrà l'accés a la sala amb carros infantils, deixant aquests en els llocs que en cada centre s'indiquen.

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

Regidoria de Cultura. Centre Municipal de les Arts, 3r planta.

Tel.:965147160.

Unitat d'Animació Cultural

cultura.sociocultural@alicante.es

Informació complementària
Vídeos: 
Vídeo de presentación