Estiu Cultural 2018

Programació cultural dels mesos de juliol,agost i setembre.
Estiu cultural 2018

L'edil, Mª Dolores Padilla ha presentat aquest matí la segona edició del programa "Estiu cultural" que és el conjunt de programes i activitats que la regidoria de cultura, amb la col·laboració de diferents entitats, com la Diputació d'Alacant, realitza durant el període Julio-Setembre, amb la finalitat d'oferir als ciutadans, visitants i turistes un ampli ventall de propostes: Teatre, Música (jazz. Pop., indie, rock...), Cinema, Exposicions, tallers, concerts, sopes-espectacle, corals, explica contes, titelles, circ, dansa, videojocs, audiovisuals, comprat de disseny%o2026

Padilla ha volgut "agrair el treball realitzat pels tècnics de la regidoria que ha permès l'elaboració d'un extens programa cultural per als mesos d'estiu". Ha volgut convidar als alacantins i visitants a gaudir de l'oferta que Alacant ofereix més enllà del sol i platja amb activitats per a tots els públics i gustos.

Molts són els espais de la ciutat que albergaran les diferents activitats, com el Castell de Santa Bàrbara, el MACA, la Sala d'exposicions de la Llotja del Peix, la Petxina de l'Esplanada, Cigarreras, els parcs o la Plaça de l'Ajuntament.

Durant els pròxims mesos estivals estan previstes unes 115 activitats que pretenen oferir una àmplia gamma cultural que mostra la creativitat de totes les arts i propostes per al gaudi del publique en general que volen projectar una ciutat compromesa amb la cultura.

L'any passat es van realitzar el mateix nombre activitats de les quals van gaudir un total de 32.350 persones, quantitat que es pretén aconseguir, sinó superar en la present edició.
Direcció
               

 
 

Informació complementària