Itinerari Ambiental guiat y gratuït. El Porquet – Serra dels Abellars

Mirador El Bacarot en Sierra de los Colmenares
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Visitas/Excursiones

 

13 de juny (18:00 h)

Senda: El Porquet – Serra dels Abellars. Recorregut total: 9 km aprox.

https://www.alicante.es/va/documentos/senda-serra-dels-abellars

Punt de trobada: 17:45 h. Camp de futbol la Cigonya (03008 – Alacant). 

Transport públic: BUS Línia 1. Parada: Joaquín Blume 23 – Urb. El Palmeral.

 

Inscripció: Places esgotades

 

MESURES PREVENTIVES COVID-19:

La normativa vigent insta al compliment de les mesures de cautela i protecció. En tot cas, tant el personal de l'organització com el públic assistent als itineraris ha d'actuar amb prudència, i està obligat a complir les mesures de prevenció i protecció que depenen de cada persona i que principalment se centren en:

Distància de seguretat interpersonal (mínim 1.5 metres). Mantindre una distància de com a mínim 6 peus (la longitud aproximada de 2 braços estesos) respecte a altres persones que no són membres de la seua llar.

Ús obligatori de mascareta.

Higiene de mans.

Abans de l'itinerari

No vinga a realitzar l'itinerari en cas de tindre símptomes de COVID-19: febre, tos seca, cansament. Altres símptomes menys comuns són els següents: falta d'aire o dificultat per a respirar, dolors musculars, calfreds, mal de gola, pèrdua del sentit del gust o de l'olfacte, Mal de cap i dolor al pit. O si ha estat en contacte estret (convivents, familiars i persones que hagen estat al mateix lloc que un cas mentre aquest presentava símptomes, a una distància menor de 2 metres durant un temps de com a mínim 15 minuts) o ha compartit espai sense guardar la distància interpersonal amb una persona afectada per la COVID-19; també en absència de símptomes, per un espai de com a mínim 14 dies. Durant aquest període ha de realitzar un seguiment per si apareixen signes de la malaltia.

No es recomana realitzar els itineraris a persones amb vulnerabilitat (majors de 60 anys, i aquelles persones diagnosticades d'hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer, immunodeficiències, i embarassades pel principi de precaució).

Durant l'itinerari

Les persones que participen en l'itinerari es comprometen, en tot moment, a seguir les instruccions i recomanacions de l'equip de guies ambientals i del personal municipal.

El públic assistent a l'itinerari haurà de passar el test del termòmetre. En cas de tindre febre, o considerar-se que una temperatura és elevada segons el grup / edat, no podrà realitzar l'activitat.

Per la seguretat de totes les persones, evitarem el contacte físic. En el cas que hi haja dificultat per a això, es posaran les mesures necessàries per a minimitzar el contacte.

El públic ha d'anar proveït de mascareta. Es dispensarà gel alcohòlic per a la higiene de mans.

Data i lloc de realització
13 de juny de 2021
- 18:00 h
a 22:00 h
Calle
Deportista Joaquín Blume
03008
Campo de fútbol la Cigüeña