Itinerari ambiental guiat i gratuït. Parc La Marjal

Parque Inundable La Marjal
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Visitas/Excursiones

 

Diumenge, 25 d'abril (11:00 h)

Senda: Parc inundable La Marjal. Recorregut circular 1 km aprox.

https://www.alicante.es/va/documentos/itinerari-ambiental-parc-inundable...

Punt de trobada: 10:45 h. Mirador principal del Parc La Marjal. Accés al costat de rotonda Avinguda de les Nacions. (03540 – Alacant).

Transport públic: Bus Línias 22, 38. Parada: Nacions i Oviedo.

TRAM L3 Parada Camp de Golf // L4 Parada Institut.

Període d'inscripció: del 12 al 22 d'abril.

Plaçes: 30 (2 grups de 15 persones o grups de 6-10 persones)

Nota: Es recomana acudir als itineraris amb calçat esportiu i roba còmoda, així com portar aigua i protecció solar.

Ús obligatori de mascareta.

 

Inscripció:

La inscripció es realitza dins del període establert per a cadascuna de les sendes programades, telefonant al nº 965960034 (de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h) o al correu electrónic: medioambiente.educacionambiental@alicante-ayto.es

Avís: Les sol·licituds d'inscripció que es rebran per correu electrònic només es recepcionaran si es realitzen des de les 10:00h del dia en el qual s'inicia la inscripció establerta per cadascún dels itineraris programats i finalitzarà a les 14:00h de l'últim dia d'inscripció fixat. Màxim 4 inscripcions per sol·licitud.

La sol·licitud d'inscripió no garantitza l'accés directe a una plaça de l'itinerari. Les sol·licituds admeses seran confirmades pel mateix medi en què es van realiztar, es a dir, per via telefònica o per correu electrònic.

En cas de no poder assistir a l'itinerari, preguem es comunique com més prompte millor. La no assistència injustificada comporta l'excluxión de pròxims itineraris d'esta programació.

Dades necessàries per fer la inscripció:

Nom i cognom.

Nº DNI o Passaport. (En cas de ser menor d'edat i no tindre DNI o Passaport, es farà constar la data de naixement).

Mail i/o telèfon de contacte.

Les dades seran tractades atenent la LOPD (Llei de Protecció de Dades).

Les persones inscrites menors d'edat hauran d'anar acompanyades de pares, mares o tutors/es legals. S'omplirà un document de conformitat, informació i registre COVID-19.

 

MESURES PREVENTIVES COVID-19:

La normativa vigent insta al compliment de les mesures de cautela i protecció. En tot cas, tant el personal de l'organització com el públic assistent als itineraris ha d'actuar amb prudència, i està obligat a complir les mesures de prevenció i protecció que depenen de cada persona i que principalment se centren en:

Distància de seguretat interpersonal (mínim 1.5 metres). Mantindre una distància de com a mínim 6 peus (la longitud aproximada de 2 braços estesos) respecte a altres persones que no són membres de la seua llar.

Ús obligatori de mascareta.

Higiene de mans.

Abans de l'itinerari

No vinga a realitzar l'itinerari en cas de tindre símptomes de COVID-19: febre, tos seca, cansament. Altres símptomes menys comuns són els següents: falta d'aire o dificultat per a respirar, dolors musculars, calfreds, mal de gola, pèrdua del sentit del gust o de l'olfacte, Mal de cap i dolor al pit. O si ha estat en contacte estret (convivents, familiars i persones que hagen estat al mateix lloc que un cas mentre aquest presentava símptomes, a una distància menor de 2 metres durant un temps de com a mínim 15 minuts) o ha compartit espai sense guardar la distància interpersonal amb una persona afectada per la COVID-19; també en absència de símptomes, per un espai de com a mínim 14 dies. Durant aquest període ha de realitzar un seguiment per si apareixen signes de la malaltia.

No es recomana realitzar els itineraris a persones amb vulnerabilitat (majors de 60 anys, i aquelles persones diagnosticades d'hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer, immunodeficiències, i embarassades pel principi de precaució).

Durant l'itinerari

Les persones que participen en l'itinerari es comprometen, en tot moment, a seguir les instruccions i recomanacions de l'equip de guies ambientals i del personal municipal.

El públic assistent a l'itinerari haurà de passar el test del termòmetre. En cas de tindre febre, o considerar-se que una temperatura és elevada segons el grup / edat, no podrà realitzar l'activitat.

Per la seguretat de totes les persones, evitarem el contacte físic. En el cas que hi haja dificultat per a això, es posaran les mesures necessàries per a minimitzar el contacte.

El públic ha d'anar proveït de mascareta. Es dispensarà gel alcohòlic per a la higiene de mans.

 

Data i lloc de realització
25 de abril de 2021
- 11:00 h
a 13:00 h
Parque
Avenida Naciones
03540