Banc de projectes per a jóvens

La iniciativa pretén arreplegar idees i projectes originals dirigits a jóvens amb edats compreses entre els 12 i 35 anys.
Centro 14

La Regidoria de Joventut està treballant en la futura posada en marxa d'un banc de projectes per a jóvens. La iniciativa pretén arreplegar idees i projectes originals dirigits a jóvens amb edats compreses entre els 12 i 35 anys.

Per a això, en breu es procedirà a la convocatòria d'un concurs de projectes en què podran participar tant persones físiques com jurídiques capacitades per a contractar administrativament amb l'Administració.

Els projectes hauran d'impulsar valors associats a la solidaritat, el respecte, la sensibilització i coneixement d'altres cultures o l'atenció del medi ambient; així com el foment de la cultura a través de l'educació i potenciar la trobada entre jóvens. Les activitats que es podrien desenvolupar poden ser variades: cursos, tallers, xarrades, activitats culturals, activitats de temps lliure, etc.

El projecte pretén crear una àmplia oferta cultural i d'oci per als jóvens a través d'iniciatives que proposen els propis ciutadans. Els projectes que resulten seleccionats seran desenvolupats a partir de l'any 2016. En el moment en què s'aproven les bases de la convocatòria seran difoses a través de la  Web Municipalxarxes socials del Centre 14.

 

Més informació:

Regidoria de Joventut - Ajuntament d'Alacant
Centre 14

C/ Llauradors, 14 
03002 Alacant
centro14@alicante-ayto.es
Tlf. 965 14 96 66
Blog Centre 14 

 

Seguix-nos en:

Facebook
Twitter
Google+ 
Youtube 
Instagram