Cursos de salut en línia gratuïts dirigits a tota la població

Cursos sobre salud del Colegio de Enfermeria de Alicante

Espanya ha aconseguit una de les esperances de vida més altes del món (82,1 anys). No obstant això, és potser més important que viure amb molts anys, fer-ho amb bona salut i lliure de malaltia. D'altra banda, el manteniment de la salut i la prevenció de malalties estan íntimament lligats al desenvolupament d'estils de vida saludables i a un entorn que propicie l'accés de la població a recursos que permeten la promoció de la salut.

Des de la Regidoria de Sanitat, d'acord amb l'anterior es pretén potenciar l'organització d'actuacions i recursos per a la millora de la salut i benestar dels alacantins i alacantines. Per això s'ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi d'Infermeria, mitjançant el qual aquest posa a la disposició de la ciutadania cursos en línia gratuïts sobre  prevenció, promoció i actuació davant problemes de salut, elaborats per professionals sanitaris.

La inscripció als cursos es realitzarà a través de la plataforma de formació del col·legi SalusLIfe, a través del link  https://www.saluslife.app/

En aquesta plataforma es podrà accedir també a una biblioteca i vídeos que ofereixen informació per a la salut i hàbits de vida saludables.

El dia 31 de maig s'inicia el primer dels cursos "Tabaquisme; Prevenció I Deshabituació". Us animem a participar! En breu disposareu de tota la informació per a la inscripció.