Cultura en barris abril-juny 2021

Imagen relacionada con esta información

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU

El programa Cultura en Barris, va iniciar la seua marxa al setembre de 2016 i s'ha convertit,campanya rere campanya,en la proposta fonamental i permanent en la qual se sustenta la política municipal d'intervenció sociocultural de proximitat a la ciutat. Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben tots aquelles activitats que es realitzen en la proximitat de cada barri, organitzades directament o en les quals col·labora la Regidoria de Cultura.

En aquesta nova edició d'Abril-Juny 2021, sota la marca de Cultura en Barris, es continuen incloent el programa d'activitats culturals i animació a la lectura ANEM A LA BIBLIO ,en un format en línia en aquesta ocasió ,una mostra d'arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut, MENUTSBARRIS i com a novetat, l'estrena de dues noves seccions de programació denominades ESCENA D´ACI i VISUALCBARRIS especialitzades en arts escèniques i músiques del nostre territori i en projeccions audiovisuals per al diàleg i la conversa, respectivament.

S'anuncien més de setanta esdeveniments de teatre, dansa, circ, màgia, narrativa oral,concerts didàctics i projeccions audiovisuals,distribuïdes en diverses localitzacions de tota la ciutat ( Biblioteques, Centres socials comunitaris, Centre de les Arts, Centre Cultural *Cigarreras-Casa de la Música, etc).

Aquesta oferta cultural es continua posant en marxa gràcies a l'estreta col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament d'Alacant (Cultura, Acció Social, Igualtat i Joventut) al costat de l'inestimable suport i patrocini de la Diputació Provincial i Aigües d'Alacant.

També continuarem salvaguardant les mesures soci-sanitàries establides i vigents (aforament regulat,accés identificat,distància establida i obligació de mascareta,etc) per a garantir a totes una experiència i gaudi de cultura segura.

Consulta i descàrrega els detalls i continguts i formes d'accés a aquesta proposta cultural en l'apartat d'INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

Regidoria de Cultura.
Centre Municipal de les Arts, 3º planta.
Tel.:965147160.
cultura.sociocultural@alicante.es

Per raons de força major, aquest programa pot veure's subjecte a modificacions en algun dels seus continguts, horaris, dates i llocs de realització. Davant els possibles canvis, prevaldrà la informació que s'actualitza permanentment en la pàgina web

Informació complementària