Itinerari ambiental guiat Nova Tabarca

Itinerario Isla de Tabarca
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Visitas/Excursiones

PLACES ESGOTADES

Itinerari ambiental guiat Nova Tabarca

Diumenge, 5 de març de 2023 (12:00 h)

https://www.alicante.es/va/documentos/nova-tabarca-patrimoni-cultural-i-...

Eixida del vaixell des d'Alacant a les 11:00 h (Chek-in 20 minuts abans de l'eixida en taquilla: Passeig dels Màrtirs de la Llibertat, s/n 03002 Alacant).

Punt de trobada a l'illa de Tabarca: 12:00 h. A la Sala d’Audiovisual del Museu Nova Tabarca (Passeig de Miguel Ángel Blanco, s/n 03138). 

Període d'inscripció (sol·licitud): des de les 10.00 h del 20 de febrer fins a les 14:00 h del 2 de març. En el correu electrònic: ceam.benacantil@alicante.es núm. Tel. 965960034 (10:00 – 14:00 h).

Les sol·licituds d'inscripció que es remeten per correu electrònic només es recepcionaran si es realitzen a partir de les 10:00 hores del dia fixat en què s'inicia la inscripció establida per a cadascun dels itineraris programats.

Màxim 4 inscripcions per sol·licitud.

La sol·licitud d'inscripció no comporta l'accés directe a una plaça per a l'itinerari. Les sol·licituds admeses seran confirmades pel mateix mitjà en què es van realitzar, és a dir, per via telefònica o per correu electrònic.

Places: 50

l'activitat és gratuïta (excepte el viatge/transport fins al punt de trobada de la senda, ja que és alié a l'organització d'aquesta).

Dades necessàries per a la inscripció:

- Nom complet.

- Núm. DNI o Passaport. (En cas de ser menor i mancar de DNI o Passaport, es farà constar la data de naixement).

- Mail i/o telèfon de contacte.

En tot moment, les dades seran tractades atenent la LOPD (Llei de Protecció de Dades).

Les persones inscrites menors d'edat hauran d'anar acompanyades de pares, mares o tutors/es legals.

Observacions:

El transport a l'illa és alié a l'organització/senda. El cost del viatge amb vaixell és a càrrec de cada persona inscrita/participant. A aquest efecte, per a les persones inscrites en la senda que viatgen amb vaixell des d'Alacant, per gentilesa de l'empresa del vaixell, aquest dia, mitjançant presentació d'un codi en taquilla (situada en el Passeig dels Màrtirs de la Llibertat s/n, al costat del vaixell - Port d'Alacant), s’aplique un descompte sobre la tarifa habitual del trajecte anada-tornada a l'illa. Prèvia confirmació d'inscripció, a les persones inscrites se'ls remetrà el cronograma, codi i instruccions de l'activitat.

Així doncs, l'activitat pròpia de l'organització/senda serà entre les 12:00 i 14:30 h del 5 de març.

Tornada a Alacant: Eixida del vaixell des del port de Tabarca a les 16:30 h (trajecte d'una hora aprox.).

Nota:

L'activitat queda supeditada a l'eixida del vaixell des d'Alacant.

Es recomana acudir a la senda amb calçat esportiu i roba còmoda, així com portar aigua i protecció solar. Activitat supeditada a mesures preventives.

Avís important:

En cas de no poder assistir a l'itinerari, preguem que es comunique al més prompte possible. La no assistència injustificada comporta l’exclusió de pròxims itineraris d'aquesta programació.

Data i lloc de realització
5 de març de 2023
- 12:00 h
a 14:30 h
Paseo
Miguel Ángel Blanco
03138
Sala I Audiovisual del Museo Nueva Tabarca