Programació trimestral en Las Cigarreras

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Cinema, teatre, concerts i exposicions, algunes de les mes de 50 propostes

Programación primer trimestre 2019

Exposicions: "La dissuasió: la marea i el límit", un projecte de Rosell Meseguer comissariat per Fernando Gómez de la Costa es podrà visitar fins al 17 de gener. Al març serà el torn de l'exposició fotogràfica de Pilar Citoler "La fotografia: espill personal d'una generació" Es programen tallers, visites guiades i conciertadas per a centres educatius

De la mateixa manera es aperturará de nou la convocatòria Buitblanc, IV Convocatòria pública de presentació de projectes expositius de la Regidoria de Cultura per a la Caixa Blanca.

Tornen les Sessions Movistar+ amb actuacions musicals i projeccions de pel·lícules i s'han organitzat els cicles de professors i alumnes del Conservatori Superior de Música Oscar Esplá, l'II Festival Blues Alacant, tallers en espai "Maker" de les Cigarreras i el Festival Artfura. 

La Banda Simfònica Municipal programa de nou els concerts escolars i audicions didàctiques dirigides aquestes últimes a IES i al públic en general. Les inscripcions gratuïtes poden realitzar-se en el Centre Municipal de les Arts o en el telèfon 965.208.519.

Consulta tota la programació ací

Informació complementària
Vídeos: