Oberta la convocatòria per a accés als boxes del Centre Las Cigarreras.

Les propostes es podran presentar de l'1 al 30 d'abril per servei telemàtic o físicament el registre de l'Excm. Ajuntament d'Alacant.
Imagen relacionada

El Centre Cultural Les Cigarreres és un espai de suport a la creativitat, l'empreniment, el talent i la innovacio tecnològica en la ciutat.

En el marc del programa de Les Cigarreres s'obri aquesta convocatòria per al desenrotllament de projectes en els “Boxes”, espais en el soterrani de Cultura Contemporània de Les Cigarreres, que centren la seua actuació al voltant de la música, les arts escèniques, les arts visuals, cultura digital, audiovisual, o qualsevol altra forma de manifestació cultural contemporània. Es concep com a lloc de trobada de col.lectius, creadors i de propostes multidisciplinars enfocades a la cultura contemporània emergent, la innovació tecnològica, i l'empreniment en l'àmbit de la cultura.

Es tracta d'una convocatòria oberta i permanent, depenent en cada moment de l'efectiva disponibilitat i compromisos de Les Cigarreres en relació a la seua programació, que acollirà projectes culturals que estiguen en fase de creació, que vagen a començar la fase de producció o que ja estiguen en desenvolupament que requerisquen d'un ús funcional i/o immediat de l'espai.

Es poden consultar les bases i forma d'accés en document pdf en informació complementària.

 

Informació complementària
Documentación: