L'ADL renovarà el seu conveni amb Creu Roja en matèria d'integració laboral

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL), dirigida per la regidora Sonia Tiradt, renovarà l'acord de col·laboració per a fomentar la integració laboral dels col·lectius vulnerables
Sonia Tirado

 

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL), dirigida per la regidora Sonia Tirado, renovarà el conveni de col·laboració establit amb Creu Roja per al suport al Programa Operatiu de 'Lluita contra la discriminació', que treballa per la integració laboral de col·lectius vulnerables.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha mantingut aquest divendres 22 de gener de 2016 una reunió amb el coordinador autonòmic de Cruz Roja, Miguel Ángel Rodríguez, la vicepresidenta local Remedios Alarcón, i la coordinadora local Tere Martín, els qui han coincidit en la importància de continuar amb aquest programa que treballa especialment amb immigrants i dones.

Aquest conveni té per finalitat desenvolupar accions de formació i ocupació per a augmentar l'empleabilidad de les persones amb especials dificultats d'integració en el mercat de treball, i particularment amb els col·lectius d'immigrants extra comunitaris.

Així mateix, cerca fomentar la diversificació professional a través de l'orientació, formació i intermediació, així com la sensibilització amb ocupadors, afavorint la igualtat d'oportunitats d'homes i dones.

D'igual manera, treballa per a promocionar les accions de coresponsabilitat i cooperació entre ambdues entitats per a la inserció laboral, a més de coordinar i unificar esforços en matèria de formació i ocupació que es desenvolupen en la ciutat d'Alacant.