DISPLAY – ME monta el seu "laboratori" en Cigarreres

Comissariat per Diana Guijarro, el projecte fa emergir el treball en art contemporani de les artistes Mª Reme Silvestre, Cynthia Nudel, Alberto Feijoo i Ángel Masip
La comisaria, en el centro, con los cuatro creadores.

-- DISPLAY – ME ha començat a prendre forma en la sala Caixa Blanca del centre Cigarreres i s'obrirà al públic el dijous 17 de novembre. La instalació estarà en cartell fins el 22 de gener. 

Alacant. Dijous 10 de nov. de 2016.
Més que una exposició d'arts plàstiques, DISPLAY-ME aspira a ser, en esència, com un laboratori per acostar de forma vertadera l'art contemporani als interessats que recorreguen la mostra. 

Diana Guijarro, com a comissària, està al capdavant d'aquest projecte novedós que ha començat a prendre forma en la sala Caixa Blanca del Centre Cultural Municipal Les Cigarreres. L'experiència, que evolucionarà amb una dinàmica expositiva, estarà oberta al públic el pròxim dijous, 17 de novembre. 

DISPLAY-ME agrupa treballs de quatre artistes: Mª Reme Silvestre, Cynthia Nudel, Alberto Feijoo i Ángel Masip, que porten mesos d'activitat per a posar en peu aquesta panoràmica que constarà d'instalacions, fotografia, pintura, esculptura, vídeo....i zones en ombre, tot això envoltat d'un cert aire teatral. 

L'exposició supera el concepte del que és estàtic i anirà transformant-se amb el pas dels dies, segons les paraules de la comissària. Com un poliedre vivent, anirà adoptant cares noves, lligades als missatges que aquest grup de creadors anirà llançant, amb un ull posat en les reaccions del públic. 

S'animarà els visitants a expressar les seues impressions i idees mitjançant una sèrie de fitxes, "amb aportacions que ens serviran per reflexionar" sobre el treball artístic. 

A través de DISPLAY-ME emergeix el treball de quatre artistes nascuts o residents en la província que, tot un posseir un profund desenrotllament investigador, han disfrutat de pocl espai expositiu en la ciutat. El grup s'endinsa "a analitzar assumptes adscrits a branques del pensament contemporani que mereixen de noves mirades crítiques"

L'exposició quedarà transformada en un entorn en què es presenta una sèrie de treballs i en un procés a través del que es configura la investigació artística, un laboratori dinàmic d'experimentació on se'ns mostra l'espai expositiu com una zona de singularidad actualitzable, d'intercanvi i que poden alterar la seua esència depenent de les circumstàncies, segons explica Diana Guijarro en el text il.lustratiu d'aquesta mostra.

La panoràmica veu la llum després de ser seleccionada en la I Convocatòria pública de projectes expositius per a Sales Municipals d'Alacant, procediment que va ser convocat per la Regidoria de Cultura dirigida per Daniel Simón.  

En la imatge, la comissària i els quatre artistes. 

En la galeria, unes instantànies del muntatge i el cartell.     

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
DISPLAY - ME y su dinámica expositiva toma forma en Cigarreras
La comisaria, Diana Guijarro, con el cartel
Trabajos de montaje
Una de las piezas
Sección de una de las instalaciones
Cartel de DISPLAY - ME