Curs de síntesi de so en Las Cigarreras

Imparteix Miguel "Alsem", docent i organitzador de tallers de so i producció musical en MOMUTEC. Obert període d'inscripció
Curso Síntesis de sonido

En la creació de música on tenen cabuda sons electrònics es treballa amb un conjunt de tècniques de manipulació sonora on conviuen harmònicament diferents tipus de síntesis, “sampling” i processament, que confereixen un caràcter únic a la música. Les fronteres tímbricas i dinàmiques dels instruments tradicionals es desdibuixen en formes i textures sónicas originals.

En aquest curs es realitzaran sons des de zero partint d'ones sonores bàsiques amb síntesis sustractiva i FM, sampleando diferents fonts sonores i utilitzant diversos tipus d'efectes i tècniques de mescla.

Miguel “Alsem” Alba és titulat en Enginyeria de Telecomunicacions especialitat en So. Músic, docent i organitzador de tallers de so i producció musical en MOMUTEC. Ha treballat en el camp sonor musical durant els últims quinze anys i com a docent en la Universitat d'Alacant i en la Universitat Miguel Hernández.

Dates: 12, 17, 19, 24, 26 i 31 de Julio 2018
Horari: 17 a 21 hores.
Lloc: Las Cigarreras. Centre Cultura Contemporània Alacant. Sala S1