Alacant participa en un blogtrip amb el portal holandés Zoover

El Patronat Municipal de Turisme i Platges Alacant participa en l'organització d'un blogtrip enfocat en diversos segments
 Alicante participa en un blogtrip con el portal holandés de viajes Zoover

El Patronat Municipal de Turisme i Platges Alacant, en coordinació amb l'Oficina Espanyola de Turisme en Països Baixos i l'Agència Valenciana de Turisme ha participat en l'organització i desenvolupament d'un blogtrip juntament amb el portal holandés de viatges Zoover enfocat en diversos segments, tals com a turisme familiar, turisme jove, activitats esportives i moda.

Durant la jornada del dilluns 21 de novembre, aquest grup va tenir l'ocasió de gaudir d'una completa visita guiada i va poder conèixer, a peu i amb bicicleta, els llocs i aspectes més interessants d'Alacant per a incloure'ls en els mitjans en els quals escriuen i on exerceixen gran poder d'influència. En aquest sentit, i a més de visitar el Castell i el casc antic, han conegut de primera mà altres aspectes d'interès com la gastronomia, platges, i esports a l'aire lliure.

El blogtrip, conformat per nou blogueros holandesos (amb gran poder d'influència en l'entorn digital), servirà perquè els seus seguidors coneguen de primera mà els atractius turístics d'Alacant; compten amb més de 398.000 seguidors en les seues xarxes socials i acumulen en conjunt, un total d'1.415.000 visitants únics al mes als seus blogs. A més en aquesta visita, Zoover porta dos operadors de càmera per a filmar tot tipus d'imatges que es podran visualitzar en les seues xarxes socials i en el seu portal web una vegada finalitzat el blogtrip.

Segons dades aportades per l'aeroport Alacant-Elx en relació als deu primers mesos del 2016, el nombre de passatgers holandesos supera en un 18,2% la xifra de passatgers en el mateix període del 2015. Des de gener fins a octubre han aterrat en l'aeroport 658.671 viatgers procedents dels Països Baixos, la qual cosa situa a Holanda al cinquè lloc del rànquing de procedències internacionals.