Alacant a Escena 2021

Fechas: 
24 de setembre de 2020 a 20 de novembre de 2021
Alacant a Escena

ALACANT A ESCENA 2021

Arts escèniques d'ací per a tu

Aquesta cinquena edició de la mostra ALACANT A ESCENA , d'àmbit local i provincial, estén la seua programació del 24 de setembre al 20 de novembre del 2021 i de nou, continua atenent l'objectiu principal, d'una banda, d'oferir suport directe i foment de la promoció i exhibició d'espectacles d'arts escèniques inèdits de propostes de producció emergents i innovadores de vocació professional, a partir dels muntatges seleccionats prèviament dins de les convocatòries anuals del V Concurs de Projectes de Producció de Teatre, Dansa i Circ AE de la Regidoria de Cultura (PENÉLOPE NO MENJA PERDIUS del Col·lectiu Brapalá / LA MUDANÇA de Cia. Guillen Fluixa / DESEMPOLSANT de Cia Aircrag / RADIOFÒNICS de Cia. Radiobuida / ROSA É NOME DE MULHER de Jamburana) i de la IV Residència de Producció Teatral José Estruch promoguda des del Teatre Principal d'Alacant (EL MANUAL DE LA SENYORA DE LA NETEJA de la Sogorb Arts Escèniques).

D'altra banda, la mostra continua oferint algunes representacions d'obres encara no estrenades a la ciutat, de grups de la província amb trajectòria professional reconeguda (EL SOMNI DE LA RAZÓN de *Cia.Ferroviària i REC.ON.(STRUCCIÓ) de Lucas Ruiz *Producciones).

Com a novetats cal destacar l'especial rellevància de les produccions circenses en el programa general gràcies enguany a la col·laboració entre la mostra ALACANT A ESCENA 2021 i la dotzena edició del festival CIRCARTE que creuen i comparteixen calendari i algunes de les seues funcions, incloent una companyia convidada de circ de carrer (Col.lectiu F.R.E.N.E.T.I.C. amb SAVE THE TEMAZO) i a més, organitzant una activitat conjunta, la realització d'una jornada professional de debat i reflexió sobre la igualtat en les arts escèniques (IGUALTAT a escena)

Al costat del suport patrocinador de la Diputació d'Alacant, també destacar la col·laboració de la Regidoria d'Acció Social per albergar, facilitar i donar suport de residència i estrena en els Centres Socials Comunitaris Felicitat Sánchez, Illa de Cuba i Gastón Castelló, a quatre de les produccions seleccionades en el V Concurs de Projectes.

Localitzacions i llocs que,al costat del Centre Cultural Les Cigarreres, la Plaça de la Creu en el barri Verge del Remei i el Teatre Principal, conformen una distribució i proximitat úniques per tota la ciutat d'unes actuacions de l'ALACANT A ESCENA 2021 que deixaran empremta.

ACCÉS/ENTRADES

EL MANUAL DE LA SEÑORA DE LA LIMPIEZA / EL SUEÑO DE LA RAZÓN
Venda d'entrades en taquilla del Teatre Principal o des de: www.teatroprincipaldealicante.es / www.instanticket.es

REC.ON.(STRUCCIÓ) / SAVE THE TEMAZO
Venda anticipada d'entrades des de: https://festivaldecirco.com

PENÉLOPE NO COME PERDICES / LA MUDANZA / DESEMPOLSANT / RADIOFÒNICS / ROSA É NOME DE MULHER
Venda anticipada d'entrades en: https://www.entradasatualcance.com

 

Informació complementària