Cultura en Barris març-juny 24

Imagen relacionada con esta información

CULTURA EN BARRIS. LA CULTURA MÉS PROP DE TU.

El programa Cultura en Barris, va iniciar la seua marxa al setembre de 2016 i s'ha convertit, campanya rere campanya, en la proposta fonamental i permanent en la qual se sustenta la política municipal d'oferta sociocultural i intervenció de proximitat a la ciutat.

Es tracta del paraigua programàtic sota el qual s'engloben totes aquelles activitats que es realitzen en la proximitat de cada barri, organitzades directament o en les quals col·laboren  diferents entitats i regidories organitzadores i/o col·laboradores.

De nou, al llarg d'este any 2024, el programa Cultura en Barris es presentarà públicament en dos seqüències periòdiques de campanyes quadrimestrals,amb alguns avanços d'activitats i esdeveniments posteriors en les agendes culturals corresponents.

En esta primera edició anual entre març i juny, sota la marca Cultura en Barris es continuen incloent els seccions específiques de ANEM A LA BIBLIO, activitats culturals i animació a la lectura,MENUTSBARRIS, mostra d'arts escèniques i músiques per a la infància i la joventut, ESCENA D´ACI, especialitzada en arts escèniques i músiques del nostre territori, VISUALCBARRIS,programa dedicat a projeccions audiovisuals per al debat i la conversa, i SENTIMBARRIS sobre experiències culturals en comú,dedicat a aquelles iniciatives i propostes culturals de caràcter aficionat i comunitari a fi de posar en valor públic el treball artístic desenvolupat per entitats i col·lectius diversos des dels mateixos centres socials o altres espais de cada barri o districte.

Una altra vegada,s'anuncien en este període,més de setanta-cinc activitats singulars de teatre, dansa,circ,màgia,narrativa oral,lírica,concerts didàctics,projeccions audiovisuals i debats, animació a la lectura,etc,amb més de dos-cents artistes i professionals de la cultura implicats.

Esdeveniments i activitats distribuïdes en unes vint localitzacions i espais de tota la ciutat (xarxa de biblioteques municipals,Centres socials comunitaris, Centre Municipal de les Arts, Centre Cultural Cigarreras, MARQ , etc).

Esta oferta cultural es continua posant en marxa l'any en curs gràcies a la coordinació tècnica de la Unitat d'Animació Cultural,la Unitat d'Intervenció Comunitària,els Departaments d'Igualtat i Joventut ,la Unitat de Biblioteques Municipals i la Banda Simfònica Municipal, gràcies a l'estreta col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament d'Alacant (Cultura i Joventut, Benestar Social i Drets Públics) al costat de l'inestimable suport i patrocini de la Diputació Provincial, Aigües d'Alacant, Vicerectorat de Cultura de la Universitat d'Alacant,el Projecte - Alacant Guitarra Clàssica i el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat.

ACCÉS A LES ACTIVITATS EN CENTRES CULTURALS, SOCIALS I EN BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES MUNICIPALS

L'accés a les activitats serà mitjançant entrada / invitació que només es podran reservar en línia des d'https://alicantesociocultura.eventbrite.es 

Les invitacions estaran disponibles entorn d'una o dos setmanes abans de la realització de l'esdeveniment, fins a esgotar existències. Una mateixa persona titular d'e-mail només podrà adquirir fins a quatre invitacions (tres en el cas de les Biblioteques) per a cada activitat. Es prega es reserven només aquelles invitacions que realment es vagen a utilitzar, amb la finalitat de facilitar l'assistència a altres persones interessades. Si en alguna funció o esdeveniment quedaren localitats disponibles, l'aforament establit es completaria amb assistents a l'activitat sense entrada-invitació reservada.

NORMES D'ASSISTÈNCIA GENERAL

Només es podrà accedir complint amb les exigències sanitàries i d'accés establides a cada moment. Es prega acudir amb antelació suficient per a una adequada acomodació a la sala. Una vegada iniciada l'activitat no es permetrà l'accés a esta. Està prohibida qualsevol gravació audiovisual. No es podrà accedir portant begudes o menjars. L'edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, excepte espectacles programats per a menors d'eixa edat. En tots els casos, els menors de 12 anys han d'estar acompanyats per un adult.

INFORMACIÓ GENERAL DEL PROGRAMA

Regidoria de Cultura.

Centre Municipal de les Arts, 3r planta.

Tel.:965147160.

Unitat d'Animació Cultural

cultura.sociocultural@alicante.es

 

 

Informació complementària
Vídeos: 
Presentación marzo-junio 2024
"Mowgli: El libro de la selva" con La Carreta
Galería de Imágenes: 
Cultura en barrios marzo-junio 24
Imagen relacionada con esta información
Imagen relacionada con esta información
Imagen relacionada con esta información
Imagen relacionada con esta información
Imagen relacionada con esta información
Imagen relacionada con esta información