Consell Local de Cultura

Imagen relacionada

QUÈ ÉS?

Òrgan assessor del Ple en matèria cultural.

Fòrum de trobada i debat de les diverses manifestacions de la política cultural. Plataforma per a articular un nou espai de relació entre creadors i gestors. Nou òrgan de participació ciutadana per a assessorament municipal.

QUI POT PARTICIPAR?

Col·lectius, empreses, organitzacions, protagonistes i qualsevol persona interessada en la cultura de la ciutat. No s'exigeixen requisits previs.

 

QUÈ ES PRETÉN?

Fomentar una política cultural participativa. Potenciar una oferta enriquidora amb el consens dels diferents segments de la població.

El Consell elaborarà un Pla Estratègic per a la Cultura d'Alacant amb vigència per als pròxims cinc anys. Estarà obert a la participació de totes les persones interessades en la cultura del municipi, les quals s'organitzaran en comissions sectorials.
 

COMISSIONS

Segons els primers plans de treball, aquest òrgan del Ple municipal per a la participació estaria compost per comissions d'Arts plàstiques, Arts Escèniques, Cultura urbana, Música, Audiovisual, Lletres – Còmics, Patrimoni i Cultura popular.

REUNIONS

Reunió del Ple del Consell Local de Cultura dimarts que ve 10 en el MACA a les 17.30h. 

La sessió està oberta al públic en general.

Calendario

Inscripcions al Consell Local de Cultura.

Acabat el procés de constitució de les Comissions Permanents que integren el Consell Local de Cultura d'Alacant, s'obrin de nou les inscripcions per a formar part d'alguna de les 9 Comissions. 
Enllaç per a la inscripció on-line ací

Les inscripcions es poden realitzar presencialment en el Centre Municipal de les Arts en la plaça de Quijano 2 de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00h i de 16.30 a 21.30h, on trobareu inscripcions a la vostra disposició. També es poden realitzar per internet.

Solament s'admet una inscripció per persona. Com indica el art 13 del Reglament del Consell Local de Cultura "Cap persona podrà ser membre de més d'una comissió permanent". Inscripcions ací

Informació complementària
Vídeos: 
Presentación de l' Esborrany definitiu del Consell Local de Cultura d'Alacant
Presentació del esborrany definitiu el passat 3 de febrer en la Caixa Negra de Las Cigarreras
Galería de Imágenes: 
Presentación del Borrador del Consejo Local de la Ciudad - Presentació del Esborrany del Consell Local de Cultura
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada