Presentació d'Artfutura en Les Cigarreres. 28 d'octubre a las 19 hores. Lliure accés

Imagen relacionada

Alacant, seu d'Artfutura 2016

El Museu d'Art Contemporani MACA  el Centre Cultural Les Cigarrere esdevenen novament seus de la Cultura i la Creativitat Digital. Aquest festival abraça els projectes i les idees més innovadores i emergents en l'aparador internacional del "new media", el disseny d'interacció, els videojocs i l'animació digital. L'actual edició gira al voltant de la realitat virtual i Internet 3D.

Què és Artfutura?

Des de gener, ArtFutura, el festival de Cultura y Creatividad Digital, explora els projectes i les idees més importants sorgides en el panorama internacional del New Media, la Realitat Virtual, el Disseny d'Interacció i l'Animació Digital. 

El Museu d'Art Contemporani MACA i el Centre Cultural Les Cigarreres s'adhereixen al programa audiovisual que tracta la temàtica de la "Realitat Virtual Revisitada", amb projeccions que es presentaran pròximament. 

El dia 28 es presenta en les Cigarreres amb una xarrada, projeccció de la première i un concert de música electrònica des de les 19 hores en la Sala de Cultura Contemporània. 

28 d'octubre. Programa d'activitats de Cigarreres:

19 hores. Xarrada “El móvil muda de piel” per Nuria Oliver

“El móvil muda de piel”:

No podem viure sense ell. Sentim pànic i fins i tot fòbia quan no el tenim a prop. És l'objecte que més temps passa amb nosaltres, superant, fins i tot, el temps que li dediquem als nostres sers més estimats. El mòbil, company inseparable, en els seus pocs menys de 30 anys de vida ha esdevingut el dispositiu tecnològic amb més adopció en la història de la humanitat, sent un fenòmen global. Ja hi ha més mòbils que sers humans a tot el món. 

Nuria Oliver, es Enginyera de Telecomunicacions i doctora pel MIT, experta en intel.ligència artificial. 

20 hores. Projecció de la Première d'Artfutura 2016

  • Selecció del millor i més impactant del programa d'enguany. 3D Futura Show, Futura Graphics, Artworks, etc.
  • Introducció a les noves tendèncias visuals, estètiques i gràfiques.

21 hores. “Miclono” (live música electrònica)

La música sona per camins inesperats i latents en el subconscient col.lelctiu, unint, darrere del seu mapa sonor, a propis i extranys. Aquest part d'aventurers, s'atreveixen a experimentar amb la seua passió i, al mateix temps, descobrir-se com a persones i actors en una seductora trama musical. Miclono és exactament això: dos persones sense una biografia en comú forjant una personalitat col.lectiva, una aventura social dins de l'experimentació. Escoltar

 

Data i lloc de realització
28 de octubre de 2016
- 19:00 h
Informació complementària
Vídeos: