ArtFutura. Projeccions en el MACA i en Les Cigarreres fins abril de 2017. Lliure accés

Imagen relacionada

El Museu d'Art Contemporani MACA i el Centre Cultural Les Cigarreres esdevenen noves seus de la Cultura i la Creativitat Digital. Aquest festival abraça els projectes i les idees més innovadores emergents en l'aparador internacional del "new media", el disseny d'interacció, els videojocs i l'animació digital. La present edició gira al voltant de la realitat virtual i Intenet 3D.

El programa audiovisual ArtFutura 2016 és compartit per diverses capitals mundials i inclou les últimes contribucions en creativitat digital. Animació 3D, documentals, motiongraphics, efectes especials, virals, videoclips i ....molt més.

 

Programa audiovisual.

Premiere ArtFutura 2016

La Premiere de ArtFutura 2016 es presenta, generalment, en la nit d'inauguració del festival i inclou seleccions del millor i més impactant del progrzma d'aquest any: 3D Futura Show, Futura Graphics, Artworks, Hacia una Realidad Expandida, Feeding the Web...

Una introducció perfecta a les noves tendències visuals, estètiques i gràfiques d'ArtFutura 2016. 

Duració: 1 hora. Versió Original. Subtitols en castellà. 
 

Reality… What a Concept!

Un especial sobre l'assumpte de l'edició. La Realitat Virtual i la Realitat Augmentada són noves i poderoses extensions sensorials del col.lectiu humà. Aquest programa cobreix les novetats RV y RA més destacades en 3D, videojocs, còmic música, cinema, publicitat i storytelling. Incloent-hi treballs recents de Tippet Studios, Mediamonks, Arnold Abadie, John Carmack, Sentient Flux, Keiichi Matsuda, “Uncanny Valley”, Clyde DeSouza, Pattie Maes, Xavier Benavides i Judith Amores (MIT Media Lab).
Duració: 1 hora. Versió Original. 

3D Futura Show

Cada any, el 3D Futura Show inclou les obres internacionals més destacades en animació digital i reflecteix l'evoluciò d'aquest nou camp creatiu. Obres de grans estudis, escoles especialitzades i artistes feelance. Tot té un lloc en aquest gènere que ens sorprén cada any per la seua originalitat i capacitat tècnica. Incloent-hi noves animacions de Studio Smack, James Cunningham, Seccovan, Tomer Eshed, Bose Collins, Camille Chaix, Hugo Jean, Juliette Jourdan, Marie Pillier, Kevin Roger y otros.
Duració: 1 hora. Versió Original. Subtitolada en castellà.

Futura Graphics

Futura Graphics destaca anualment els treballs més brillants en el camp de les noves estètiques digitals, curts experimentals, videoclips i obres mixtes a la recerca de nous llenguatges. Una selecció que prima l'originalitat i la versatilitat. Amb obres d'Aardman Studios, Moth, Julius Horsthuis, Stéphane Aubier, Vincent Patar, Kris Merc, Hannes Knutsson i altres.
Duració: 1 hora. Versió Original. Subtitolada en castellà. 

ArtWorks

Una secció dedicada al performance, les instal.lacions new media i els entorns interactius mitjançant la seua difusió en vídeo. Els sofisticvats sistemes actuals ens proporcionen noves formes de documentar les obres i la possibilitat d'experimentar encara mes enllà de la simple contemplació directa. Amb treballs de WOW Inc., Théoriz, Sila Sveta Studio, Squidsoup, Stain & Lazyfish, Patrick Shearn i Daniel Canogar.
Duració: 30 minuts. Versió original.

Feeding the Web

Un nou lliurament d'aquest programa dedicat a aquells missatge i obres audiovisuals produits directament per a la web. Un nou tipus de material, pensat i realitzat exclusivament per ser vist online. Amb treballs de Josan Gonzalez, Moth, Jim Mortleman, Gabriel Garcia, David Sandberg, Jonathan Djob Nkondo i altres. Duració: 1 hora. Versió Original. 

PlayGround

PlayGround és un nou mitjà de comunicació que parla a una nova generació. Cobreixen l'actualitat d'una forma creativa i sense complexos. Els agrada aquest món i explicar-lo. Amb més de 9 milions de seguidors en Facebook, Playpround practica un ús del vídeo viu i amb caràcter. Un tipus de mini-documental feroçment ràpid i dissenyat per a ser consumit mitjançant l'smartphone i ser viralitzat de forma immediata. En ArtFutura hem volgut mostrar els seus vídeos més pròxims al nostre terreny: Art, tecnologia, videojocs, drets en la Xarxa, cultura digital, futur...
Duració: 30 minuts. Versió Original en castellà. .
 

Blocs de projeccions.

 

Bloc 1

Premiere ArtFutura 2016 - 1 hora. Ver trailer

3D Futura Show - 1 hora. Trailer.

Bloc 2 

Futura Graphics - 1 hora.

ArtWorks - 30 minutos.

Playground - 30 minutos. 

Bloc 3

Feeding the Web - 1 hora

Reality... What a Concept! - 1 hora

 

CALENDARI DE PROJECCIONS.

MACA - Museu d'Art Contemporani d'Alacant. Projeccions dissabtes de 18 a 20 hores. 

Dia

Bloc a projectar

12 de novembre 2016

1

26 de novembre 2016

2

10 de desembree 2016

3

7 de gener 2017

1

21 de gener 2017

2

4 de febrer 2017

3

18 de febrer 2017

1

4 de març 2017

2

18 de març 2017

3

1 d'abril 2017

1

15 d'abril 2017

2

 

Centre Cultural Les Cigarreres, projeccions els diumenges de 19 a 21 hores. 

Dia

Bloc a projectar

9 de febrer 2017

1

16 de febrer 2017

2

23 de febrer 2017

3

9 de març 2017

1

30 de març 2017

2

6 d'abril 2017

3

20 d'abril 2017

2

Museu d'Art Contemporani MACA, plaça de Santa Maria 3. Ver en mapa
Centre Cultural Les Cigarreres, carrer sant Carles 78. Ver en mapa
Ambdues amb accés lliures limitat a l'aforament.

Data i lloc de realització
12 de novembre de 2016 a 20 de abril de 2017
Informació complementària
Vídeos: