www.agendacultural.org. Agenda Cultural de la província d'Alacant

Ha sigut desenvolupada mitjançant programari lliure i utilitza el gestor de continguts Drupal. Web responsiva que s'adapta a qualsevol dispositiu mòbil o tablet
www.agendacultural.org

WWW.AGENDACULTURAL.ORG | AGENDA CULTURAL DE LA PROVÍNCIA D'ALACANT

Aquesta agenda cultural constitueix un portal web per a la difusió dels esdeveniments culturals i d'oci de la província d'Alacant. Ha sigut impulsada en la seua primera fase per l'Ajuntament d'Alacant, Universitat d'Alacant, Universitat Miguel Hernández i Diputació d'Alacant.

La web www.agendacultural.org es va engegar el 25 d'octubre de 2017 i està oberta al fet que noves entitats públiques i privades, així com gestors i organitzadors d'esdeveniments culturals i d'oci, puguen donar la major difusió a les seues activitats. 

Ha sigut desenvolupada mitjançant programari lliure i funciona amb el gestor de continguts Drupal. Web responsiva la visualització del qual s'adapta a qualsevol dispositiu mòbil o tablet.

POSSEEIXES UNA AGENDA?

Si la teua entitat ja disposa d'un espai web amb informació dels teus esdeveniments, pots sol·licitar que els mateixos es carreguen automàticament en l'Agenda Cultural.

Des de la Regidoria de Noves Tecnologies, Innovació i Informàtica de l'Ajuntament d'Alacant, s'ha elaborat una passarel·la informàtica que importa períodicamente els esdeveniments des del teu portal web i els mostra en aquesta agenda de la província d'Alacant.

Aquesta importació d'esdeveniments es realitza a través d'un arxiu d'intercanvi de dades XML, amb un format específic, que la teua entitat ha de proporcionar. Per a conèixer les necessitats tècniques i estructura d'aquest arxiu, envie un correu electrònic a agendacultural@alicante.es sol·licitant informació.

POSSEEIXES UNA AGENDA PERÒ NO DISPOSES DE POSSIBILITAT DE GENERAR L'ARXIU D'INTERCANVI XML?

En aquest cas tens l'opció de registrar-te en la web www.agendacultural.org com a entitat cultural i publicar les activitats manualment en el portal. Els esdeveniments seran moderats abans de la seua publicació en el menor temps possible.

Informació complementària
Vídeos: 
Manual visual de la agendacultural.org
Presentación de la Agenda Cultural en MACA, realizada el 25 de octubre de 2017