Rock enèrgic holandès en Cigarreras. Concert de Navarone. Dijous 25. 22 hores.

Amb una potent veu i altes dosis d'energia, el grup Navarone actuarà demà dijous en el en el complex cultural de l'antiga fàbrica de tabacs. Entrades 12 i 15 euros.
Imagen relacionada

Alacant. Dimecres 24 de febrer de 2016 .
Amb una potent veu i altes dosis d'energia, el grup de rock Navarone, que arriba d'Holanda, actuarà demà dijous en el complex cultural de l'antiga fàbrica de tabacs, gestionat per la Regidoria de Cultura en el carrer Sant Carlos 78. Concert a les 22 hores. Amb entrades a 12 euros (venda anticipada) i 15 euros en taquilla.

Els gestors culturals de Mistos – Santa Leonor capten per a Alacant un concert nou, amb músics formats a Holanda, ja que la banda va créixer a Amsterdam i Nijmegen. Des de l'organització de l'esdeveniment donen a conèixer que la formació equival a “high-energy, rock en el qual predominen els paisatges sonors ombrívols i hipnotizantes”.

El grup ha rebut grans elogis de la crítica musical holandesa, sobretot per la seua interpretació moderna i innovadora de rock dels 70. El periodista musical Ena Vollaard (NRC) ha col·locat la música del grup a l'altura de Wolfmother i The Black Crowes. També Uriah Heep, quan va descobrir el seu estil, els va cridar perquè actuaren com els seus teloneros a Holanda. 

Navarone han realitzat actuacions en grans festivals com el Eurosonic / Noorderslag i també en la televisió nacional holandesa.

Al desembre de 2014, la banda va gravar dos concerts acústics en una gran capella, acompanyats per 9 músics de renom en la música clàssica del seu país, llançats en DVD. 

Aqueix mateix any, Navarone també va editar el seu segon àlbum, anomenat Vim & Vigor, amb el qual pretenen engrandir el seu espai en l'escena rock internacional. Igual que l'anterior àlbum, aquest segon treball va ser barrejat pel productor nord-americà Vance Powell. 

Concert de NAVARONE 
Les Cigarreras. Calle San Carlos, 78.
Dijous, 25 de febrer. 22 hores. 
Entrades. Venda anticipada, a 12 €. En taquilla, 15 €.

Informació complementària
Vídeos: