El regidor de Cultura lliura els XX Premis Contarella

Un total de 155 relats en valencià, escrits i il·lustrats per alumnes de 13 col·legis i instituts, han concorregut al certamen.
Imagen relacionada

-- La Banda Simfònica Municipal ha oferit un concert als assistents a la cerimònia - estudiants, pares i professors – que s'ha fet a la Casa de la Música.

Alacant. Dimarts 14 de juny de 2016.
El regidor de Cultura d'Alacant, Daniel Simón, ha agraït hui als alumnes dels 13 col·legis i instituts implicats en la XXena. edició del Premi Contarella de Narrativa en Valencià la seua participació amb històries i il·lustracions, la qual cosa ha ajudat a “fer-ho més gran”.

El regidor ha presidit avui la cerimònia de lliurament de premis als alumnes distingits per la qualitat dels seus treballs i dibuixos. Daniel Simón, acompanyat per tècnics municipals i alguns representants del jurat, s'ha dirigit als assistents a l'acte per a ressenyar la riquesa cultural representada per les dues llengües.

Simón ha recordat que el Premi *Contarella, instaurat per l'Ajuntament en 1996, arriba als 20 anys complint els seus objectius de divulgar el valencià en àmbits educatius i incentivant la imaginació dels joves escriptors i dibuixants que prenen part en el mateix. Contarella és un certamen infantil destinat a alumnes d'educació infantil, primària i 1º i 2º d'ESO.

A aquesta XX edició del concurs literari han concorregut un total de 155 treballs, individuals i col·lectius, realitzats per alumnes de 13 col·legis i instituts: CEIP Benalúa, Rabassa, Enric Valor, Joaquín Sorolla, la Aneja, Emilio Varela, Sant Ferran, col·legis Ángel de la Guarda i Metge Pedro Herrero, així com dels IES Cavanilles, Cap de L'Horta i Mare Nostrum.

Els premis han consistit en alguns regals individuals per als xiquets i quantitats en metàl·lic per als col·legis, que han de dedicar a material escolar. (En el PDF adjunt figuren els noms dels guanyadors i finalistes de cada categoria).

La Banda Simfònica Municipal ha oferit un concert com a fi de festa als estudiants, pares i professors que han seguit l'acte en l'auditori de la Casa de la Música del centre cultural Cigarreras .

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Ceremonia de entrega de galardones: XX Premi Contarella
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada