Invitació per a veure “Així es va fer” el llargmetratge Bollywood made in Spain

Demà dissabte, en Cigarreras, projecció del documental i debat obert amb el director Ramón Margareto i el productor Vicente Seva. 20 hores.
Imagen relacionada

Alacant. Divendres 12 de febrer de 2016.
Els interessats en el cinema poden prendre part demà dissabte en el debat de caràcter obert programat en el centre cultural municipal Cigarreras entorn del llargmetratge rodat en bona part a Alacant i titulat Bollywood made in Spain.

La cita donarà començament a les 20 hores amb la projecció en pantalla gran del documental que arreplega el “Així es va fer” entorn de la pel·lícula del realitzador Ramón Margareto i que compta amb notables aportacions de personatges alacantins connectats amb el setè art, com Vicente Seva, responsable de la producció, i de Luis Ivars, compositor de la banda sonora del film. 
El documental de Toni Rico té una durada de 20 minutos. 

La sessió seguirà amb el tráiler del llargmetratge, que s'estrenarà en el mes d'octubre en sales de tota Espanya, segons ha avançat el seu director.

S'oferirà també “Mini class de Bollywood danse”, impartida al públic per Omkara Danse. 

I debat obert amb la participació del director de cinema, Premi Goya, guionista i artista plàstic Ramón Margareto, Vicente Seva, president del Festival de Cinema d'Alacant i productor, i el realitzador Toni Rico.

El programa es desenvoluparà en l'espai Caixa negra, amb lliure entrada.
Centre cultural municipal Cigarrreras, gestionat per la Regidoria de Cultura, carrer Sant Carlos, 78.