Els seguidors de l'eclipse de Lluna van passar una matinada de convivència en el Castell

Desenes d'amants de l'astronomia van acudir a la trucada de l'Associació Astroingeo i van seguir l'eclipse total de Lluna des de la fortalesa de Santa Bàrbara.
Imagen relacionada

Alacant. Dilluns 28 setembre 2015.
Desenes de persones amants de l'astronomia, unes 80 segons Astroingeo, van respondre a l'oferiment de l'associació i de la Regidoria de Cultura per a seguir des del castell de Santa Bàrbara l'eclipse total de Lluna registrat en la nit del diumenge i matinada d'avui dilluns. El muntatge de telescopis de l'agrupació i l'aportació de prismàtics van facilitar el seguiment del fenomen.

A les 7 del matí s'han retirat els últims observadors de l'eclipse, que va comportar l'alineació del Sol, la Terra i la Lluna, que va deixar a aquesta a l'ombra del nostre planeta.

Una conferència impartida en el saló Felipe II del castell va servir per a il·lustrar als assistents sobre les característiques de la Lluna, els seus mites i llegendes.

Després, des de la zona coneguda com a baluard del Rei, els afeccionats van viure una nit protagonitzada per les novetats del firmament.

En la imatge, la Lluna captada per Pedro Asunción.

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Eclipse de luna desde el Castillo de Santa Bárbara. 27 de septiembre de 2015
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada
Imagen relacionada