Conferència de Rosina Gómez Baeza en la Caixa negra de Cigarreras. Dimecr. 27. 19 hores

Els interessats podran seguir amb lliure accés la intervenció de la presidenta de Factoria Cultural, a més de ex directora d'ARCO i de la Laboral d'Astúries
Imagen relacionada

Alacant. Dilluns 25 d'abril de 2016.
Rosina Gómez Baeza, presidenta de Factoría Cultural, Vivero de Industrias Creativas. Matadero – Madrid, oferirà una conferència a Alacant, en Les Cigarreres, dins del cicle Elaborantes.
Gómez Baeza va estar al capdavant de la Feria Internacional de Arte Contemporanio ARCO des de 1986 a 2006.

Graduada en Literatura i Filologia anglesa a Gran Bretanya, va estudiar Història de l'Art a París. Ha estat implicada en destacats projectes i realitzacions culturals. Va ser fundadora de la I Bienal de Arte, Arquitectura y Paisaje de les Illes Canàries i directora i fundadora de Laboral, Centro de Arte i Creación Industrial d'Astúries de 2006 a 2011. També ha estat lligada a la constitució de la Institución Ferial Madrileña.  

Els coneixements i experiència de Rosina Gómez són apreciats per la Regidoria de Cultura d'Alacant, dirigida per Daniel Simón, dins dels seus plans de convertir al complex cultural municipal Les Cigarreres en un centre de producció artística.
Les Cigarreres, segons la concepció de Simón, ha de recolzar-se en diverses línia de treball: Cigarreres com a centre de cultura contemporània, com a espai de desenvolupament de les noves tecnologies i com a focus de emprendedurisme cultural.

La conferència de Rosina Gómez, amb accés lliure,  està fixada per a dimecres que ve, dia 27.

A les 19 hores.
Cigarreres, carrer Sant Carlos, 78.