Concerts de la Banda Simfònica Municipal per al segon trimestre de 2016

Més d'una vintena d'actuacions previstes entre concerts escolars, audicions didàctiques, intervencions en Instituts i participació en les Fogueres de Sant Joan.
Imagen relacionada

La pròxima cita de la Simfònica Municipal està prevista en l'Auditori de la Diputació d'Alacant el dijous 14 a les 20:00

El director de la Simfònica Municipal, José Vicente Díaz Alcaina, cedirá la batuta en el concert a Guillermo Martínez Arana, que intervindrà como a director convidat dins del programa de col.laboració que la Banda de l'Ajuntament desplega per a millorar la formació de joves músics.

Com a solita, tocarà David Castelló Silvestre, que cursa el grau Superior de Saxofó en el Conservatori Superior de Música "Óscar Esplá" d'Alacant, amb el professor Juan Carlos Sempere.

El concert està programat per al dia 14 d'abril, a les 20 hores, en la sala de cambra de l'auditori ADDA, en l'avinguda de Xixona. L'entrada és lliure, però cal presentar invitació, que es podrà recollir la setmana de l'actuació en l'esmentat auditori, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores  i de 178 a 20 hores. 

Informació complementària