El castell de Santa Bàrbara albergarà el congrés literari anual de la Societat Tolkien

Del 9 al 12 d'octubre i amb lliure accés per als interessats la convenció rebrà 150 persones de tota Espanya i celebrarà conferències, concerts, tertúlies, projecció...
Imagen relacionada

Del 9 al 12 d'octubre i amb lliure accés per als interessats la convenció rebrà 150 persones de tota Espanya i celebrarà conferències, concerts, tertúlies, projecció, etc.

Alacant. Dimarts 6 d'octubre 2015.
Entorn de 150 seguidors de l'escriptor britànic J.R.R.Tolkien i admiradors de les seues obres – El hobbit, El senyor dels anells- de tota Espanya vindran a Alacant per a prendre part en la trobada, segons l'organització.

El programa de la trobada es desenvoluparà del divendres 9 al dilluns 12 d'octubre en la ciutat, en concret, en instal·lacions del castell de Santa Bàrbara, gestionat per la Regidoria de Cultura, i del Museu Volvo, que impulsa Esatur Servicios. 

La XX edició d'aquesta convenció literària ha sigut presentada avui en l'Ajuntament pel regidor de Cultura, Daniel Simón, José Manuel Fernández Bru, un dels fundadors de la Societat Tolkien Espanyola i escriptor, el seu company Fernándo Fredes, també un dels iniciadores de l'organització Tolkien en el nostre país, advocat i divulgador científic, Jorge Rodríguez, director de Esatur, i Laura *Urrutia, directora del Museu Volvo, espai que acollirà la recepció oficial i clausura de l'esdeveniment. 

Més informació en http://estelcon2015.sociedadtolkien.org/