ADL i EUIPO estudien cooperar per a formar a emprenedors en marques i propietat industrial

Sonia Tirado i Natxo Bellido han visitat l'euroagencia per a estrènyer llaços de col·laboració
Visita a la EUIPO

  La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local i l'edil de Presidència, Natxo Bellido, han mantingut una reunió amb el Cap de Comunicació de l'EUIPO, Luis Berenguer, en la qual ambdues parts han mostrat la seua bona disposició d'establir llaços de col·laboració per a potenciar la preparació dels nous emprenedors en marques i propietat industrial.

   L'Agència de Desenvolupament Local preveu integrar aquesta nova formació en el pròxim programa formatiu del Centre d'Emprenedors que comprèn el període de maig a juliol, i fins i tot dedicarà l'anomenada 'activitat estavella' del trimestre a aquesta especialitat.

   Sonia Tirado ha mostrat la seua satisfacció per "comptar amb la col·laboració d'una institució del prestigi i la trajectòria de l'euroagencia que permetrà enriquir el curriculum dels nous emprenedors d'Alacant amb aprenentatges especialitzats i actuals per a la creació i gestió de les seues empreses".

PROJECTE DUSI

   Per la seua banda, el regidor de Presidència Natxo Bellido, ha presentat a l'EUIPO l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat d'Alacant (DUSI Les Cigarreras), un projecte amb el qual l'Ajuntament d'Alacant que opta a la convocatòria d'ajudes del programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020.

   "Volem fer partícip de la DUSI a tota la societat civil, a elements importants de la ciutat d'Alacant i també del País Valencià i hi hem volgut fer-ho amb una institució que entenem que és estratègica i vital com és l'EUIPO" ha apuntat l'edil.

Sobre aquest tema, Bellido ha valorat positivament "a bona receptivitat mostrada per l'oficina europea davant aquest projecte" atès que, segons ha apuntat, "est és un projecte que no ha de ser només de l'Ajuntament, sinó compartit per la ciutat d'Alacant i per la societat civil. Amb açò, esperem també tenir més força de cara al fet que Europa el puga seleccionar".