Aula Oberta

Imagen relacionada con esta información

Aula Oberta

En aquests moments estem preparant la pròxima edició del programa Aula Oberta.

La mateixa es desenvoluparà entre octubre 2021 i juny 2022.

Durant la primera quinzena de setembre, en aquesta mateixa pàgina, publicarem la nova oferta d'activitats.

La programació estarà formada per activitats tant presencials, com a online.

Mentrestant, deixem les activitats realitzades de forma exclusivament online en la ultima edició març-juny 2021, per a la seua consulta.

INSCRIPCIONS:

Per a sol·licitar participar d'aquests cursos, haurà d'emplenar la corresponent fitxa d'inscripció, entre les dates indicades.

Podrà sol·licitar un màxim de 3 activitats.

Posteriorment es realitzarà un sorteig i s'adjudicaran les places.

En aquesta ocasió, les persones admeses, no hauran de realitzar el pagament de la taxa publica ni el pagament directe al monitor, és a dir l'accés als cursos és gratuït.

CONSULTA LA TEUA INSCRIPCIÓ

SORTEIG

El sorteig serà publique i es realitzarà en la segona planta del centre municipal de les arts el dilluns 22 de febrer a les 10:00h.

Els resultats del sorteig es podran consultar en aquesta web a partir de les 10:00h del dimarts 23 de febrer.

RESULTAT DEL SORTEIG

DIA HORA MINUTS SEGONDS
15 10 28 40

CONSULTA LA TEUA SITUACIÓ PERSONAL

SI ES VA INSCRIURE, PERÒ ES VA EQUIVOCAR O VOL MODIFICAR LA SEUA PETICIÓ.

Si necessita realitzar modificacions sobre la seua fitxa d'inscripció ja enviada, només podrà ser atès de manera telemàtica, enviant la fitxa de modificació de la inscripció, que pot trobar en la web, al correu cultura.sociocultural@alicante.es, des del dilluns 15/02/2021 fins a les 24:00h del 21 de febrer"

PLACES VACANTS.

Una vegada realitzat el sorteig i consultada la seua situació personal, en el cas de no obtenir plaça en els cursos sol·licitats per raons d'incompatibilitat o qualsevol altra, igual que si no va realitzar sol·licitud en el seu moment, a partir del dia 24 de febrer a les 10:00h (també en aquesta web) s'obrirà un termini en el qual qualsevol persona major de 16 anys podrà inscriure's directament, sense participar en sorteig, en els cursos que queden amb places lliures.

CONSULTE PLACES VACANTS

 

El període de preinscripció per a participar en el sorteig de places ha finalitzat.

Per a sol·licitar cursos haurà de procedir tal com se li indica mes a dalt en l'apartat

LLISTES D'ESPERA

El dia 25 de febrer, s'habilitarà la possibilitat d'inscriure's en llista d'espera dels cursos que ja estiguen complets. Per a això haurà de cridar de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 18:00h al Centre Municipal de les Arts, Plaza Quijano nº2 , tel: 965.14.71.60.

Respecte al calendari, procés d'inscripció, normativa i altres informacions rellevants, pots consultar la documentació que apareix mes a baix en l'apartat d'Informació complementària.

Recorda que les sol·licituds estan subjectes a un sorteig i que no es tenen ni mes ni menys possibilitats pel fet de presentar-les en els primers o en els últims dies. Pots consultar les normes del sorteig mes a baix, en el document que trobares en la informació complementària.

CONSULTA L'OFERTA DE CURSOS:

En l'apartat Informació Complementària pot consultar també l'oferta de Visites i itineraris culturals així com Xarrades. Aquestes activitats es realitzaran en les dates i horari anunciat a traves d'Internet.

Per a això, uns dies abans, facilitarem en aquesta mateixa pàgina l'enllaç des del qual es podrà seguir l'activitat en directe a través de la web.

COORDINACIÓ TÈCNICA

Informació complementària