Aula Oberta

Imagen relacionada con esta información

Aula Oberta

Presentem la nova oferta d'activitats d'AULA OBERTA per al període març-juny del 2021.

Com sabràs Aula Oberta és un programa de formació dirigit a població major de 16 anys que pretén fonamentalment:

 • Com sabràs Aula Oberta és un programa de formació dirigit a població major de 16 anys que pretén fonamentalment:
  • Posar la cultura a l'abast de tots els sectors de població, en funció de les seues necessitats i interessos.
  • Possibilitar la transmissió de coneixements en un to divulgatiu, assequible, amé i vivencial.
  • Compartir amb la ciutadania els temes i tendències que configuren la cultura en un sentit ampli i les seues expressions en el nostre temps.
  • Facilitar l'accés al coneixement i comprensió del creat per uns altres, ademas de facilitar la iniciació en pràctiques artístiques.
  • Diversificar les opcions d'oci personal, promovent aquelles que prevalguen el protagonisme i l'acció.

En la present edició, a causa de la situació sociosanitària, presentem una oferta de cursos a realitzar exclusivament de manera online.

Mes a baix podeu consultar l'oferta de cursos.

INSCRIPCIONS:

Per a sol·licitar participar d'aquests cursos, haurà d'emplenar la corresponent fitxa d'inscripció, entre les dates indicades.

Podrà sol·licitar un màxim de 3 activitats.

Posteriorment es realitzarà un sorteig i s'adjudicaran les places.

En aquesta ocasió, les persones admeses, no hauran de realitzar el pagament de la taxa publica ni el pagament directe al monitor, és a dir l'accés als cursos és gratuït.

CONSULTA LA TEUA INSCRIPCIÓ

SORTEIG

El sorteig serà publique i es realitzarà en la segona planta del centre municipal de les arts el dilluns 22 de febrer a les 10:00h.

Els resultats del sorteig es podran consultar en aquesta web a partir de les 10:00h del dimarts 23 de febrer.

RESULTAT DEL SORTEIG

DIA HORA MINUTS SEGONDS
15 10 28 40

CONSULTA LA TEUA SITUACIÓ PERSONAL

SI ES VA INSCRIURE, PERÒ ES VA EQUIVOCAR O VOL MODIFICAR LA SEUA PETICIÓ.

Si necessita realitzar modificacions sobre la seua fitxa d'inscripció ja enviada, només podrà ser atès de manera telemàtica, enviant la fitxa de modificació de la inscripció, que pot trobar en la web, al correu cultura.sociocultural@alicante.es, des del dilluns 15/02/2021 fins a les 24:00h del 21 de febrer"

PLACES VACANTS.

Una vegada realitzat el sorteig i consultada la seua situació personal, en el cas de no obtenir plaça en els cursos sol·licitats per raons d'incompatibilitat o qualsevol altra, igual que si no va realitzar sol·licitud en el seu moment, a partir del dia 24 de febrer a les 10:00h (també en aquesta web) s'obrirà un termini en el qual qualsevol persona major de 16 anys podrà inscriure's directament, sense participar en sorteig, en els cursos que queden amb places lliures.

CONSULTE PLACES VACANTS

 

El període de preinscripció per a participar en el sorteig de places ha finalitzat.

Per a sol·licitar cursos haurà de procedir tal com se li indica mes a dalt en l'apartat

LLISTES D'ESPERA

El dia 25 de febrer, s'habilitarà la possibilitat d'inscriure's en llista d'espera dels cursos que ja estiguen complets. Per a això haurà de cridar de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 18:00h al Centre Municipal de les Arts, Plaza Quijano nº2 , tel: 965.14.71.60.

Respecte al calendari, procés d'inscripció, normativa i altres informacions rellevants, pots consultar la documentació que apareix mes a baix en l'apartat d'Informació complementària.

Recorda que les sol·licituds estan subjectes a un sorteig i que no es tenen ni mes ni menys possibilitats pel fet de presentar-les en els primers o en els últims dies. Pots consultar les normes del sorteig mes a baix, en el document que trobares en la informació complementària.

CONSULTA L'OFERTA DE CURSOS:

En l'apartat Informació Complementària pot consultar també l'oferta de Visites i itineraris culturals així com Xarrades. Aquestes activitats es realitzaran en les dates i horari anunciat a traves d'Internet.

Per a això, uns dies abans, facilitarem en aquesta mateixa pàgina l'enllaç des del qual es podrà seguir l'activitat en directe a través de la web.

COORDINACIÓ TÈCNICA

Informació complementària