Itinerari ambiental guiat y gratuït. Parc de l'Ereta

Parque de La Ereta. Calendario X Aniversario Red de Senderos Urbanos
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Visitas/Excursiones

 

Diumenge, 29 de gener de 2023 (11:00 h)

Senda Parc de l'Ereta

Recorregut circular: 1,6 km https://www.alicante.es/va/documentos/itinerari-ambiental-lereta

Punt de trobada: 10:45 h. Accés principal al parc des de Plaça del Pont. 03002 Alacant.

Activitat complementària: En finalitzar l'itinerari es realitzarà una visita concertada i guiada en el Museu de Aguas de Alicante – Pous de Garrigós, gentilesa de Aguas Municipalizadas de Alicante.

https://www.aguasdealicante.es/va/el-museo-de-aguas-de-alicante

Període d'inscripció: des de les 10:00 h del 16 de gener fins a les 14:00 h del 26 de gener. En el correu electrònic: ceam.benacantil@alicante.es núm. Tel. 965960034 (10:00 – 14:00 h).

Màxim/Places: 50

 

Destinada a públic general, l'activitat és gratuïta (excepte el viatge/transport fins al punt de trobada de la senda, ja que és alié a l'organització d'aquesta). La inscripció es realitza a partir de les 10.00 h del dia que s'indique en programació o reflectisca en calendari i fins a 3 dies abans de l'itinerari que sol·licita, cridant al núm. tel. 965960034 (de dilluns a dijous, de 10:00 a 14:00 h) o en el correu electrònic: ceam.benacantil@alicante.es

Les sol·licituds d'inscripció que es remeten per correu electrònic només es recepcionaran si es realitzen a partir de les 10:00 hores del dia fixat en què s'inicia la inscripció establida per a cadascun dels itineraris programats.

Màxim 4 inscripcions per sol·licitud.

La sol·licitud d'inscripció no comporta l'accés directe a una plaça per a l'itinerari. Les sol·licituds admeses seran confirmades pel mateix mitjà en què es van realitzar, és a dir, per via telefònica o per correu electrònic.

En cas de no poder assistir a l'itinerari, preguem que es comunique al més prompte possible. La no assistència injustificada comporta l’exclusió de pròxims itineraris d'aquesta programació.

Dades necessàries per a la inscripció:

- Nom complet.

- Núm. DNI o Passaport. (En cas de ser menor i mancar de DNI o Passaport, es farà constar la data de naixement).

- Mail i/o telèfon de contacte.

En tot moment, les dades seran tractades atenent la LOPD (Llei de Protecció de Dades).

Les persones inscrites menors d'edat hauran d'anar acompanyades de pares, mares o tutors/es legals.

Nota: es recomana acudir a la senda amb calçat esportiu i roba còmoda, així com portar aigua i protecció solar. Activitat supeditada a mesures preventives.

Data i lloc de realització
29 de gener de 2023
- 11:00 h
a 14:00 h
Parque
La Ereta
03002
Acceso por Plaza del Puente