Itinerari Ambiental guiat: Nova Tabarca. Programa 'Novembre Est' 2021

Novembre Est 2021. Programa Sendes
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Visitas/Excursiones

 

Diumenge, 7 de novembre (12.00 h)

Senda: Nova Tabarca

Recorregut circular: 2,7 km senda natural i 1,5 km senda monumental Nova Tabarca.

https://www.alicante.es/va/documentos/nova-tabarca-patrimoni-cultural-i-...

Eixida del vaixell des d'Alacant a les 11.00 h (Chek-in 20 minuts abans de l'eixida en taquilla: Passeig dels Màrtirs de la Llibertat, s/n 03002 Alacant).

Punt de trobada a l'illa de Tabarca: 12.00 h. A la Sala d’Audiovisual del Museu Nova Tabarca (Passeig de Miguel Ángel Blanco, s/n 03138).

 

Inscripció:

Destinada a públic general, l'activitat és gratuïta (excepte el viatge/transport fins al punt de trobada de la senda, ja que és alié a l'organització d'aquesta).

Període d'inscripció: des de les 10.00 h del 25 d'octubre fins a les 14.00 h del 4 de novembre. En el correu electrònic: ceam.benacantil@alicante.es núm. Tel. 965960034 (10.00 - 14.00 h).

Màxim/Places: 50. 2 grups de 25 persones/guia.

Avís: les sol·licituds d'inscripció que es remeten per correu electrònic només es recepcionaran si es realitzen a partir de les 10.00 hores del dia fixat en què s'inicia la inscripció establida per a cadascun dels itineraris programats i finalitzarà a les 14.00 hores de l'últim dia d'inscripció fixat per a aquests. Màxim 4 inscripcions per sol·licitud.

La sol·licitud d'inscripció no comporta l'accés directe a una plaça per a l'itinerari. Les sol·licituds admeses seran confirmades pel mateix mitjà en què es van realitzar, és a dir, per via telefònica o per correu electrònic.

En cas de no poder assistir a l'itinerari, preguem que es comunique al més prompte possible. La no assistència injustificada comporta l’exclusió de pròxims itineraris d'aquesta programació.

Dades necessàries per a la inscripció:

- Nom complet.

- Núm. DNI o Passaport. (En cas de ser menor i mancar de DNI o Passaport, es farà constar la data de naixement).

- Mail i/o telèfon de contacte.

En tot moment, les dades seran tractades atenent la LOPD (Llei de Protecció de Dades).

Les persones inscrites menors d'edat hauran d'anar acompanyades de pares, mares o tutors/es legals.

Nota: es recomana acudir a la senda amb calçat esportiu i roba còmoda, així com portar aigua i protecció solar. Ús obligatori de mascareta - Mesures preventives COVID-19.

Observacions:

El transport a l'illa és alié a l'organització/senda. El cost del viatge amb vaixell és a càrrec de cada persona inscrita/participant. A aquest efecte, per a les persones inscrites en la senda que viatgen amb vaixell des d'Alacant, per gentilesa de l'empresa del vaixell, aquest dia, mitjançant presentació d'un codi en taquilla (situada en el Passeig dels Màrtirs de la Llibertat s/n, al costat del vaixell - Port d'Alacant), s’aplique un descompte sobre la tarifa habitual del trajecte anada-tornada a l'illa. Prèvia confirmació d'inscripció, a les persones inscrites se'ls remetrà el cronograma, codi i instruccions de l'activitat.

Així doncs, l'activitat pròpia de l'organització/senda serà entre les 12.00 i 14.30 h del 7 de novembre.

Tornada a Alacant: Eixida del vaixell des del port de Tabarca a les 16.30 h (trajecte d'una hora aprox.).

Nota: L'activitat queda supeditada a l'eixida del vaixell des d'Alacant.

Data i lloc de realització
7 de novembre de 2021
- 12:00 h
a 14:30 h
Paseo
Miguel Ángel Blanco
03138
Sala Audiovisual, Museu Nova Tabarca