Itinerari ambiental guiat: Cap de l'Horta. Programa 'Novembre Est' 2021

Sendes 'Novembre Est' 2021
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Visitas/Excursiones

 

Diumenge, 21 de novembre (10.00 h)

Senda: Cap de l'Horta

Recorregut lineal 4,5 km aprox. (S'hi ha d'afegir la tornada).

https://www.alicante.es/va/documentos/sendes-al-cap-lhorta

Punt de trobada: 09.45 h. A la mateixa platja de l’Albufereta, al costat de panell senda Cap (pròxima a edifici Alfin) (03016 - Alacant). 
Transport urbà: Bus: Línies 9, 21, 22 ,38. Parades: Condomina 8, Condomina-Albufereta.

TRAM: L 1,3,4. Parada: La Illeta.

 

Inscripció:

Destinada a públic general, l'activitat és gratuïta (excepte el viatge/transport fins al punt de trobada de la senda, ja que és alié a l'organització d'aquesta).

Període d'inscripció: des de les 10.00 h del 8 de novembre fins a les 14.00 h del 18 de novembre. En el correu electrònic: ceam.benacantil@alicante.es núm. Tel. 965960034 (10.00 - 14.00 h).

Màxim/Places: 50. 2 grups de 25 persones/guia.

Avís: les sol·licituds d'inscripció que es remeten per correu electrònic només es recepcionaran si es realitzen a partir de les 10.00 hores del dia fixat en què s'inicia la inscripció establida per a cadascun dels itineraris programats i finalitzarà a les 14.00 hores de l'últim dia d'inscripció fixat per a aquests. Màxim 4 inscripcions per sol·licitud.

La sol·licitud d'inscripció no comporta l'accés directe a una plaça per a l'itinerari. Les sol·licituds admeses seran confirmades pel mateix mitjà en què es van realitzar, és a dir, per via telefònica o per correu electrònic.

En cas de no poder assistir a l'itinerari, preguem que es comunique al més prompte possible. La no assistència injustificada comporta l’exclusió de pròxims itineraris d'aquesta programació.

Dades necessàries per a la inscripció:

- Nom complet.

- Núm. DNI o Passaport. (En cas de ser menor i mancar de DNI o Passaport, es farà constar la data de naixement).

- Mail i/o telèfon de contacte.

En tot moment, les dades seran tractades atenent la LOPD (Llei de Protecció de Dades).

Les persones inscrites menors d'edat hauran d'anar acompanyades de pares, mares o tutors/es legals.

Nota: es recomana acudir a la senda amb calçat esportiu i roba còmoda, així com portar aigua i protecció solar. Ús obligatori de mascareta - Mesures preventives COVID-19.

 

Observacions:

Les persones inscrites en la senda Cap de l'Horta hauran de triar un dels següents itineraris/grups:

Primer grup/itinerari: recorregut lineal complet 4,5 km (anada) + 4,5 km (tornada per compte propi). 9 km aproximadament. Des de la platja de l’Albufereta fins als voltants del far del cap de l'Horta i retorn. Alternativa transport: si no es vol tornar a peu; el transport públic més pròxim a la zona del far dista un quilòmetre i mig. (Per al retorn: TRAM L4 parada: Cap Horta. Bus 22 parada: Costa Blanca).

En aquest recorregut lineal, el tram comprés entre cala Cantalars i cala Palmera és més abrupte, per la qual cosa requereix major agilitat personal.

Segon grup/itinerari: recorregut circular 5,5 km aproximadament (3 km fins a la zona superior de l'espai natural cala Cantalars + 2,5 km de tornada al punt d'inici). Des de la platja de l’Albufereta fins a cala Cantalars, microreserva de flora i travessant l'espai natural per a tornar per l'avinguda de la Costa Blanca fins al punt d'inici. Alternativa transport: si no es vol tornar al punt d'inici; el transport més pròxim a cala Cantalars és el Bus 22 amb parada al carrer del Trident.

Data i lloc de realització
21 de novembre de 2021
- 10:00 h
a 13:00 h
Playa de la Albufereta, junto a panel sendero Cabo (próximo a edificio Alfin)
03016