Programació de Las Cigarreras per al primer trimestre de 2020

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Una trentena d'activitats entre exposicions, concerts, tallers, xarrades i conferències

Ricardo Cases

Exposicions:

(contra) Cultura Fanzine fins al 8 de febrer amb clausura aqueix mateix dia en la Caixa Negra. Més informació

“Epicentre -The Wrong”, arriba a sense fi el 29 febrer. Epicentre és la mostra d'art digital de la biennal The Wrong, i que per primera vegada té una seu principal que es compon de més de 20 institucions repartides per tota la Comunitat Valenciana i que serà l'epicentre d'una biennal que s'estén simultàniament per tots els continents. Més informació

“Estudi elemental del Llevant”. Ricardo Cases. Photoalicante '20
Inauguració el divendres 6 de març a les 19.30 h. El Centre Cultural Las Cigarreras presenta l'exposició “Estudi elemental del Llevant” de Ricardo Cases, que recull el seu treball des de 2010 a través de cinc sèries fotogràfiques que analitzen l'univers llevantí com un lloc acolorit, anàrquic, salvatge i desconcertant. En la Caixa Blanca fins al 2 de maig.

“Hollyroom” de Ben Fernández fins al 30 Abril a la Sala d'Audiovisual. Inauguració 13 FEB 20h
NEGRE és un projecte de programació destinat a la difusió del videoart, l'animació i les diferents arts visuals i audiovisuals. La proposta està motivada des del consum de l'art a través de l'exploració de les noves tecnologies.

Tallers, xarrades i conferències:

Celebrem el Dia Internacional de la Magía, Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, Dia Mundial del Titella, Dia Internacional de la Poesia i el "Piano Day" amb tallers i representacions gratuïtes.

Concerts:

La música ve de la mà dels alumnes del Conservatori Oscar Esplá, Le Jazz Hot amb una nova edició de Swing Time amb tallers i concert, nova sessió de concert matinal de Movistar+ i audicions i concerts escolars de la Banda Simfònica Municipal

Altres activitats:

IV edició del Festival Projecta "Projecta en Igualtat", teatre amb "Cultura en Barris" i la funció "Medul·la, viatge a l'ànima" d'Alba Cifuentes i ¡Me la Juego! de Improvivencia Teatre, taller familiar i visita guiada a l'exposició de Ricardo Cases.

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Programación de Las Cigarreras de enero a marzo de 2020
(contra)cultura Fanzine
The Wrong
Ciclo de conciertos del CSMA
Super Gordo Fest
Ricardo Cases
Negre
¡Me la juego!
Negre