“No more boring artists. Campament Escénic 14_18”

Del 4 al 21 de juliol de 10 a 14 hores al MACA

Imagen relacionada con esta información

“No more boring artists. Campament Escénic 14_18” és un projecte de creació a través de les arts escèniques… i molt més. És una invitació a la reinvenció del concepte de museu que tenen els joves. Volem que el museu es converteixi en l'epicentre de les seves passions, els seus interessos i les seves aspiracions. Sabem que això passa per despertar l'emoció, la imaginació, el debat, la trobada i el descobriment. És necessari arribar fins ells, i posar en el centre els temes que veritablement els interessen. Al cap i a l'últim, l'art és un llenguatge, i volem que els nostres joves s'expressin a través d'ell. Volem una societat creadora. Volem que siguin art.

Objectius

  • Convertir el MACA en un espai de referència entre la població juvenil.
  • Acostar a les persones joves a l'art contemporani perquè, no sols ho comprenguin, sinó també es converteixin en agents creadors.
  • Fomentar l'interès per la producció i creació artística mitjançant les arts escèniques.
  • Propiciar la sensibilització social i la consciència crítica a través de la posada en pràctica de les diferents disciplines artístiques.
  • Oferir alternatives d'oci cultural que puguin consolidar-se més enllà de la calendarización del projecte a través de la creació de col·lectius artístics permanents.
  • Establir ponts de diàleg intergeneracional a partir de l'ús de les noves tecnologies i xarxes de comunicació
  • Del 4 al 21 de juliol de 10 a 14 hores. De Dilluns a Divendres en el MACA.

Inscripcions en ambulanteslab@gmail.com

Dirigit a joves de 14 a 18 anys.

Idea i coordinació: AmbulantesLab

 

Compartir
Facebook logoTwitter logoReenviar logo