La Mesa de contractació tramita aquesta setmana inversions per valor de 950.000 euros

Bellido destaca el compromís de l'actual equip de Govern per traure avant iniciatives que milloraran la vida de les persones a Alacant
La Mesa de contractació tramita aquesta setmana inversions per valor de 950.000 euros

La Regidoria de Contractació, que dirigeix l'edil Natxo Bellido, continua aquest mes de setembre amb el seu intens ritme de treball per a accelerar al màxim el paquet d'inversions sostenibles projectades per l'Ajuntament, i que hauran d'estar concloses abans que finalitze el present any. Per açò, aquest dimecres la Mesa de contractació ha tornat a reunir-se per a tramitar projectes per al voltant de 950.000 euros.

Així, la Mesa de contractació ha procedit a l'obertura de pliques del contracte per a l'execució de les obres de 'Condicionament de l'Aquari Municipal de la Plaça Nova i el seu manteniment', que tindrà un preu de licitació de 142.212 euros.

A més, s'han obert les pliques per a contractar les obres de 'Rehabilitació i manteniment de l'estructura metàl·lica del Puente Rojo de la Gran Via', amb un preu de licitació de 276.997 euros.

Igualment s'han obert les pliques per a contractar el projecte de 'Adequació de diverses zones per al passeig de mascotes', per 82.355 euros, el projecte d'urbanisme comercial en la zona centre, Bazán i Jerusalem, per 109.129 euros i el de les obres de 'Condicionament urbà de la calle Músic José Torregrosa (Villafranqueza), per 138.737 euros.

Així mateix, la Mesa de Contractació ha valorat les ofertes i la classificació de la proposició admesa per al contracte de la 'Reforma interior de l'edifici municipal de la calle Arquebisbe Loaces número 13, amb criteris d'accessibilitat en edificació pública', per 123.426 euros.

Per la via d'urgència, la Taula ha donat el vistiplau hui a dos contractes de Tràfic, el primer d'ells per a la Creació del programari del control de càmeres del carril bus, la proposta del qual d'adjudicació ha sigut per a l'empresa Teralco per 25.782 euros, i l'adaptació d'interseccions per a millorar la mobilitat per als vianants en la zona del DUSI Cigarreras, adjudicat a CHM per 44.518 euros.

També s'ha aprovat l'adjudicació dels kioscos de la Ciutat Esportiva i del Poliesportiu del Tossal, i s'ha adonat de la modificació del contracte de gestió del Centre d'Acolliment i Inserció per a Persones Sense Llar (CAI).

Natxo Bellido ha ressaltat el compromís de l'actual equip de Govern per traure avant iniciatives que necessita aquesta ciutat i que permetran millorar la vida de les ciutadanes i ciutadans d'Alacant, i ha insistit que es mantindrà aquest intens ritme de treball perquè hi ha molt treball per fer, després d'anys de paralització total de les inversions municipals" a Alacant.