L'ADL reuneix al seu grup d'experts per a definir el programa del Centre d'Emprenedors

Dotarà a l'alumnat d'eines eficaces per a la creació i manteniment d'empreses
adl

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL), dirigida per l'edil d'Ocupació Sonia Tirado, ha reunit al grup d'experts que assessoren a esta àrea municipal en el disseny de la pròxima programació del Centre d'Emprenedors per als mesos de maig a juliol.

En esta trobada han participat el tècnic de l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant (UA), Pep Rubio, la directora de la Federación d'Associacions de Joves Empresaris de la Província d'Alacant (Jovempa) Almudena Gonzalo, la fundadora de Glenbiotech Berenice Güerri doctora en Biologia, --programadora web, experta en estadística i empresària--, i el director executiu i cofundador de SKILLXTREME, un dels projectes de la Nexostart José Carlos Gómez, així com la regidora Sonia Tirado i personal de l'ADL.

La programació per al segon quadrimestre de 2016 "està dirigida tant a persones emprenedores que estan pensant a crear una empresa, com a aquelles que ja l'han creat i volen consolidar i impulsar la seua activitat, i que gràcies a aquesta formació disposaran d'eines eficaces per a la creació i manteniment dels seus negocis", segons ha explicat l'edil.

"Per açò precisament és important que la programació sorgisca no solament per iniciativa de l'ADL, sinó també pels propis suggeriments i necessitats que ens transmeten les empreses emprenedores", ha indicat Sonia Tirado.

Així, d'acord amb les línies marcades hui, la nova programació arreplegarà itineraris dedicats a:

  •    Emprenediment: amb el curs 'De la Idea a la posada en marxa' i dues jornades específiques sobre creació d'empreses.
  •    La motivació i creativitat
  •    El comerç online
  •    La comunicació i vendes
  •    L'emprenediment social

A més, aquest programa preveu una jornada estavella sobre marques, i altres activitats destacades que inclouran formació en matèria de finançament per a projectes emprenedors i de recursos humans i discapacitat, així com xarrades específiques de cada itinerari.

D'igual manera, en la trobada mantinguda hui amb el grup d'experts s'ha definit la importància que el programa del Centre d'Emprenedors forme a les seues usuàries i usuaris en les següents competències:

  •   habilitats comunicatives
  •   disseny del pla d'empresa
  •   comerç electrònic
  •   xarxes socials