L'ADL proposa donar un caràcter més territorial i descentralitzador al Focus Innova Pyime

Sonia Tiradot manté una reunió de treball amb el DG d'Emprendimiento
Empreniment

   La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Sonia Tirado, ha proposat al director general d'Empreniment Francisco Álvarez, que introduïsca una perspectiva més territorial i descentralitzadora en el disseny estratègic del Focus Innova Pyme, perquè les actuacions de cada trobada estiguen més centrades en els sectors econòmics preferents de cada territori.

   L'edil ha mantingut una reunió amb el reunió amb el director general d'Empreniment Francisco Álvarez, i amb la cap de servei d'Empreniment de la Generalitat Valenciana, María José Ortolà, els qui han rebut molt positivament les propostes de la presidenta de l'Agència de Desenvolupament Local per a l'edició del Focus Innova Pyme que se celebrarà el pròxim mes de novembre.

   Sonia Tirado ha agraït la bona disposició de la Direcció General d'Empreniment per a escoltar les propostes dels diferents agents que participen en l'organització d'aquest esdeveniment, i que enguany se centrarà en l'economia col·laborativa i social, així com en la innovació, la indústria cultural i l'economia digital, amb uns eixos transversals entorn de les dones emprenedores i els col·lectius de majors de 45 anys.

MAPA DE L'EMPRENIMENT

   D'altra banda, durant la reunió mantinguda aquest dimarts, Sonia Tirado i el gerent de l'ADL Manuel Amorós han presentat els recursos dels quals disposa l'Agència en esta matèria, i han oferit la seua col·laboració a la DG per a l'elaboració d'un mapa d'Empreniment.

   L'ADL disposa d'una àmplia oferta de programes i serveis a la disposició de les persones emprenedores, tals com els vivers d'empreses, el Centre d'Emprenedors, centres de formació, i serveis estructurals, com el punt Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE).
  
   Així mateix, l'ADL impulsa diversos projectes d'aquest caràcter, com l'empreniment en indústries culturals i creatives integrat en l'estratègia DUSI, i el programa 'Camaleons' per a la creació d'empreses culturals i creatives, entre uns altres.