Huitena edició de Circarte que amplia el seu àmbit d'acció a Sant Joan de d'Alacant

Gran Gala del Festival en el Teatre Principal el 17 de setembre
Circarte 2017

Torna el Festival de Circ Contemporani CIRCARTE amb la seua huitena edició del 15 al 27 de setembre de 2017. Amplia la seua programació a dos caps de setmana i al municipi de Sant Joan d'Alacant. 

Altra novetat és la Gran Gala CIRCARTE que se celebrarà per primera vegada al Teatre Principal d'Alacant el diumenge 17 de setembre. 

Aquest festival té previst fins una vintena d'espectacles de companyies professionals locals, nacionals i internacionals, tant de sala com de carrer, dirigits a tots els públics. Una programació repartida entre els municipis del Campello, Alacant, Sant Joan d'Alacant i la Universitat d'Alacant en espais com la plaça de l'Ajuntament d'Alacant, el Teatre Principal, la Casa de Cultura del Campello i Sant Joan d'Alacant o el Paranimf de la Universitat d'Alacant. 

Entre les companyies confirmades trobem a la trouppe circense Fekat Circus d'Etiòpia; els alacantins La Trócola Circ i Lucas Locus; l'argentina Jimena Cavalletti; la companyia Cirk About It, premiada com a millor espectacle de carrer en la Fira de Ciudad Rodrigo i Feten; els acròbates i clowns de la Bella Tour; i al polifacètic Jean Philippe Kikolas. 

La programació completa es donarà a conéixer a primers de setembre junt a informació detallada de cada espectacle a la pàgina web www.circarte.com

Informació complementària
Vídeos: 
Circarte 2016 by Marco Potyomkin - 7º Festival de Circo Contemporáneo