Educació confirma que els col·legis obrin aquest dilluns 19 de desembre amb normalitat

Davant les falses informacions que circulen per xarxes anunciant la suposada suspensió de les classes pel mal temps. El CEIP de la Canyada del Fenollar sí suspèn les classes
Regidoria d'Educació

  Alacant, dilluns 19 de desembre de 2016.- L'Ajuntament d'Alacant, a través de la Regidoria d'Educació, desitja comunicar formalment que els centres educatius de la ciutat d'Alacant obrin les seues portes aquest dilluns 19 de desembre i desenvoluparan la seua jornada lectiva amb total normalitat, excepte en el cas del col·legi de la Canyada del Fenollar, les classes del qual estan instal·lades en barracons, per la qual cosa queden avui suspeses de forma preventiva.

  Després de tenir coneixement que circulen per les xarxes socials falsos comunicats en els quals s'anuncia el suposat tancament dels centres escolars de tota la Comunitat Valenciana, la regidora d'Educació, María José Espuch vol desmentir que s'haja ordenat la suspensió de les classes.

  La regidora d'Educació va estar durant tot el diumenge 18 de desembre en contacte amb responsables de la Conselleria d'Educació, amb el regidor de Seguretat d'Alacant, Fernando Marcos, i amb l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, per a avaluar la situació dels centres a Alacant i abast del temporal de pluja i vent registrat aquest cap de setmana.

  Atès que està prevista una millora de les condicions meteorològiques durant aquest dilluns en l'àrea del municipi d'Alacant, la previsió és que hui els centres òbriguen les seues portes amb total normalitat.