Alacant presenta els seus atractius turístics a Amsterdam

Informació de l'hemeroteca de notícies municipals per tindre una antiguitat superior a 2 anys

Es tracta d’una acció exclusiva i dirigida únicament a professionals del sector turístic.

Alicante presenta sus atractivos turísticos en Amsterdam junto a una amplia representación de hoteles

Alacant, 6 d’ octubre del 2017.    El Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament d’Alacant ha celebrat aquest dijous 5 d’octubre i en col·laboració amb l’Oficina Espanyola de Turisme a La Haia (Països Baixos), una presentació turística de destinació a la ciutat d’Amsterdam.

Durant la presentació s’han posat en valor els avantatges competitius i atractius singulars en aquest important mercat turístic emissor, el quart en importància en nombre de passatgers a l’aeroport Internacional d’Alacant – Elx, que a més, suposa més del 4% de les pernoctacions per part de clients internacionals en hotels de la ciutat, segons dades relatives a l’any 2016,facilitades per l’Aeroport i l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant-APHA.

A més de la delegació de l’Ajuntament d’Alacant encapçalada per la regidora de Turisme, Eva Montesinos, han acudit nou hotels de la ciutat: Hotel Hospes Amérigo, Spa Porta Maris & Suites del Mar, ABBA Centrum, Meliá Allicante, Hotel Alicante Golf, El Plantío Golf Resort, Hotel ALBAHIA, Hotel Maya i Hotel Almirante.

Aquesta acció promocional té com a objectiu principal presentar la ciutat d’Alacant com a destinació turística i dur a terme un workshop per facilitar els contactes comercials directes entre els hotels de la ciutat i els assistents; uns quaranta professionals del sector turístic holandès entre els quals destaquen TUI i TUI Benelux,el tour operador especialitzat en city breakStedentrips, Vakantie Xperts, i Amondo entre d’altres. També hi ha hagut presència d’agents especialitzats en MICE i mitjans de premsa especialitzada.

Per a la recepció dels convidats s’han oferit t productes d’alimentació local així com cerveses artesanes i vins alacantins, i el sopar que se servirà després de la finalització del workshop tindrà un toc clarament alacantí, ja que mentre es desenvolupa aquest esdeveniment, una cuinera espanyola ha realitzat un showcooking d’arrossos i els participants han pogut, per torns, acostar per conèixer la seva elaboració. Els arrossos han estat servits entre els assistents al sopar. Per finalitzar l’acte, s’ha fet un sorteig d’estades en els hotels d’Alacant participants.

Amb una emissió anual internacional d’aproximadament 10 milions de turistes, Holanda és considerada per part del Patronat de Turisme un mercat de primer interès: Amsterdam és la principal regió emissora de turistes holandesos a Alacant on només els seients disponibles en vols de la ruta Amsterdam- Alacant en 2017 superen els 240.000, el que ha suposat un increment del 20% de la capacitat en la ruta respecte a l’any 2016.

El Aeroport Internacional d’Alacant–Elx connecta en l’actualitat amb quatre aeroports holandesos(Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam i Maastricht) a través de quatre companyies aèries (KLM,Transavia, Vueling i Ryanair). De cara al 2018, s’han anunciat increments en les freqüències dels vols des d’Amsterdam, el que fa veure en paraules de l’edil de turisme Eva Montesinos“el creixent interès que desperta Alacant com a destinació turística en el mercat holandès, al que pretenem fidelitzar amb aquesta acció propromocional“.