Activitats culturals a Alacant entre els dies 18 i 21 d'agost.

Activitats culturals a Alacant entre els dies 18 i 21 d'agost.
Imagen relacionada

 

 

Alacant, 18 d'agost 2016.-

Continuant amb la campanya 'Estiu Cultural' que promou la Regidoria de Cultura per a trufar d'atractius l'oferta d'oci d'Alacant, des de hui i fins diumenge hi ha programades actuacions musicals diverses, espais museístics permanents i exposicions temporals que complementaran l'activitat turística habitual que es genera a mitjans mes d'agost.

Hui mateix, 18 d'agost, dins de la programació “Nits de lluna al castell” hi ha l'actuació del grup alacantí “Pura Mandanga” a la plaça d'Armes. El concert, de lliure accés, començarà a les 21:30 h. i es podrà utilitzar el servici d'ascensor fins les 23:40 h. Dos dies més tard, dissabte 20 d'agost, i en el mateix recinte del castell de Santa Bàrbara i a la mateixa hora, actuarà un altre grup de la Terreta, Mailers, una formació que la nit de dissabte ens oferirà un concert en format acústic. L'entrada per a aquest concert també és lliure i, a més de l'accés per carretera, també funcionarà el servici d'ascensors del castell fins les 23:40h. Diumenge, 21 d'agost, al Baluard de la Mina del castell actuarà Mikel Erentxun amb obertura de portes a partir de les 20:15 h. Les entrades per a aquest concert ja estan exhaurides.

També al castell de Santa Bàrbara, a la sala Taverna i fins el 4 de setembre, continua oberta l'exposició “Prova”. Un projecte expositiu que s'interessa per la transmissió de la cultura popular tot centrant-se en els personatges que fan possible “El Misteri d'Elx”.

Des de la privilegiada talaia del Benacantil, i cercant altres alternatives, ens acostem al mar perque aquest dissabte 20, a partir de les 20:00 h., a l'auditori de la “Conxa” de l'Esplanada, hi haurà l'actuació pop-rock de Pilar Arejo amb entrada lliure. Diumenge 21, també a partir de les 20:00, ocuparà el mateix escenari de la “Conxa” l'Agrupació Musical l'Harmonia ens oferira un atractiu i variat programa de música per a banda amb la batuta de José Moñinos Baeza.

Recordem també que a la platja de Sant Joan d'Alacant continua oberta fins l'1 de setembre l'exposició “H2Oh. Els secrets de l'aigua a Alacant”, on podrem conéixer millor les infrastructures que abasteixen l'aigua a la nostra ciutat i prendre consciència de l'escassedat i valor dels recursos hídrics que tenim a l'abast.

Cal tindre en compte també que ja estan a la venda les entrades per al I Festival de Teatre Clàssic d'Alacant. Festival que es realitzarà al castell de Santa Bàrbara els pròxims 26, 27 i 28 d'agost i que suposa una novetat a destacar en el panorama cultural de la ciutat.

Més informació de tots aquests esdeveniments i de l'oferta cultural de la ciutat en:

http://www.alicante.es/es/area-tematica/cultura-y-ocio