Alacant a Escena 2019

Fechas: 
1 de octubre de 2019 a 6 de octubre de 2019
Imagen relacionada con esta información

“Alacant a Escena 2019”

Aquest programa atén a l'objectiu de formació i foment de l'ocupació en la Cultura i la consolidació d'artistes que es dediquen a les disciplines de Teatre, Dansa i/o Circ.

De l'1 al 6 d'octubre de 2019.

En aquesta edició la programació consta de les tres estrenes dels muntatges seleccionats en el Concurs de projectes de producció Alacant a Escena que es representaren en Caixa Negra del Centre Cultural Cigarreras i en l'espai públic del Mercat Central i de tres espectacles que es representen per primera vegada a Alacant i que formaren part de la programació de temporada det Teatre Arniches i del Teatre Principal (un d'ells, estrena de la segona Residència Teatral José Estruch).

A més,la Mostra s'obrirà amb el plantejament d'un debat públic en Caixa Negra que,a partir d'explicar i conèixer la trajectòria de producció i exhibició de tres muntatges recolzats des d'Alacant a Escena, debatrà l'estat de la qüestió del sector professional vinculat a la dansa,el teatre i el circ en la nostra ciutat i en la província

Entradas

  • CUANDO LOS PÁJAROS VUELAN”/ “DR.GIN DOBRE” Accés per passada. Invitacions fins a esgotar existències. Recollida en CC Cigarreras info 965206674 o des AÇI . A partir del Divendres 27 de Setembre.

 

  • “TODAS LAS NOCHES DE UN HOMBRE DORMIDO ” /"YOLO(you only live once)" Venda d'entrades en taquilla del Teatre Principal. o des de www.teatroprincipaldealicante.com ENTRADES: 15, 12 i 10 €. info: 965202380. Descomptes habituals.

 

  • “ANTÍGONA ” Venda d´entradas en taquilla del Teatre Arniches. o des d´instanticket.es ENTRADES: 10€ +info 965206674.  Descomptes habituals.

 

  • ESPAVILA'T” Acces lliure. Espectacle de circ de carrer al Mercat Central i el seu entorn.
Informació complementària
Documentación: