Menuts Barris 20 - 21

Menuts Barris

Menuts Barris 2020 - 21

La mostra d'arts escèniques per a la infància i la joventut “MenutsBarris”, inclosa com la franja d'activitats més important de la programació de tardor-hivern de Cultura en Barris,retorna després del rotund èxit de les anteriors edicions. Ho fa amb el doble d'obres i grups artístics. Més de trenta funcions de teatre,dansa,màgia,narrativa oral,concerts didàctics, entre octubre i gener,distribuïdes en nou localitzacions diferents de tota la ciutat (Centres Socials comunitaris, Centre de les Arts, Centre Cultural Cigarreras, Aula de Cultura Fundació Mediterrani i Teatre Principal)

Gràcies a la col·laboració entre diverses regidories de l'Ajuntament (Cultura, Acció Social, Igualtat i Joventut ), la Diputació d'Alacant, la Mostra de Teatre Espanyol d'Autors Contemporanis i el Teatre Principal, en aquesta tercera edició, tornem a acostar les arts escèniques als més joves i xicotets.

Entrades - Invitacions

L’accés a les actuacions serà mitjançant entrada-invitació, la qual tan sols es podrà reservar de forma online en https://alicantesociocultura.eventbrite.es , a partir del dilluns 5 d’octubre fins esgotar existències. Una persona podrà adquirir 4 invitacions per a cada funció amb el seu e-mail personal. Es demana reservar tan sols aquelles invitacions que realment seran utilitzades, amb el fi de facilitar l’assistència a altres persones interessades. En cas que en alguna funció quedaren localitats disponibles, la capacitat establida  se completaria amb assistents a la representació sense entrada-invitació prèviament reservada.

NORMES D’ASSISTÈNCIA

Tan sols es podrà accedir si es compleix amb les exigències sanitàries i d’accés regulades per l’autoritat competent, a més de seguir les indicacions del personal municipal. L’obertura de portes per accedir a la sala d’actuació serà 45 minuts abans de l’inici de cada representació. Es demana arribar amb suficient antelació per a una adequada acomodació a les localitats. Recordem que és obligatori en tot moment l’ús de la màscara, tant a l’entrada, durant l’esdevenir de l’actuació com a l’eixida, respectant les 1,5m de distància en el moment d’evacuació de la sala.

Una vegada iniciat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala. Està prohibida qualsevol mena de gravació audiovisual. No es podrà accedir si es duu beguda i aliments. L’edat mínima per a accedir a les sales és de 3 anys, almenys que els espectacles programats siguen per a menors d’aquesta edat. En tots els casos, els menors de 14 anys han d’estar acompanyats per una persona adulta. Amb el designi principal de complir amb la Normativa d’Evacuació, no es permetrà l’accés a les sales amb cotxets infantils, i es procedirà a deixar-ne als llocs indicats en cadascun dels centres.

Informació complementària
Galería de Imágenes: 
Menuts Barris 20 - 21
Menuts Barris
Menuts Barris
Menuts Barris
Menuts Barris
Menuts Barris
Menuts Barris
Menuts Barris