Calendari "Igualtat en 2022"

portada

LA REGIDORIA D'IGUALTAT PRESENTA EL CALENDARI "IGUALTAT EN 2022"
 

Seguint el fil conductor d'anys anteriors s'aborden els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 des d'una perspectiva de gènere. Els ODS constitueixen una crida universal per a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i perspectiva de les persones a tot el món.

Garantir el respecte dels drets de les dones i xiquetes és l'única via per a obtindre justícia, aconseguir la inclusió, aconseguir economies que beneficien a totes les persones i cuidar el nostre medi ambient, ara i en les generacions esdevenidores.

En els mesos de calendari es recullen al costat de les il·lustracions, fragments d'històries de vida escrites per dones migrants que han vingut al nostre país i que resideixen a la nostra ciutat, Alacant, a la recerca d'un millor futur per a elles i les seues famílies.

Dones amb experiències migratòries diferents, però totes elles amb un denominador comú: dones que pateixen una doble discriminació pel mer fet de ser dones i per residir en un país estranger.

Informació complementària