Presentació de sol·licituds II convocatòria Pla Resistir ciutat d'Alacant

II convocatoria Ayudas Plan Resistir

Aquesta segona convocatòria es realitza a causa de l'excedent de recursos sense utilitzar i es dedicaran als sectors econòmics més afectats per la pandèmia que figuren en l'Annex I de les bases de les ajudes.

Després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant de les bases de la II Convocatòria d'Ajudes del Pla Resistir Ciutat d'Alacant s'obrirà el procés per a sol·licitar-les de manera telemàtica.

Les ajudes estan dirigides a persones treballadores autònomes, mutualistes i xicotetes empreses, de fins a 10 treballadors (inclusivament) que tinguen el seu domicili fiscal o d'activitat a la ciutat d'Alacant i desenvolupen la seua activitat en algun dels sectors econòmics indicats en l'Annex I de les bases.

Les persones sol·licitants podran obtindre ajudes directes de 2.000 euros, als quals es podran afegir altres 200 euros per cada treballador al seu compte donat d'alta abans del 31 de desembre de 2020.

La tramitació de les sol·licituds es realitzarà en dos passos: en primer lloc, la persona interessada haurà de sol·licitar CITA PRÈVIA, posteriorment, en el dia i l'hora assignats, haurà de PRESENTAR LA SOL·LICITUD a través del procediment online habilitat per a fer-ho.

ATENCIÓ: la sol·licitud de cita prèvia s'obrirà a les 9.00 hores del dia 29 d'abril i la presentació de sol·licituds estarà oberta del 30 d'abril fins al 20 de maig de 2021

El dijous 29 d'abril, a les 12.00 hores, realitzarem una sessió online per a informar en detall de les característiques i novetats d'aquesta segona convocatòria, els destinataris, els requisits per a poder accedir-hi, la documentació a presentar i els tràmits d'accés. Inscriu-te polsant AÇÍ.

Per a més informació sobre aquesta convocatòria, consulta en el web d'Impulsalicante II Convocatòria Pla Resistir ciutat d'Alacant

 

Presentació
Plazo de presentación: 
30 de abril de 2021 a 20 de maig de 2021
Documentación a presentar: 

El tràmit de presentació es realitza en dos passos:

  • Sol·licitar cita prèvia a través d'aquest enllaç: CITA PRÈVIA- obert a partir del dia 29 d'abril de 2021 (no necessita disposar de certificat o firma digital).
  • El dia i l'hora assignats, accedisca a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alacant per a PRESENTAR LA SOL·LICITUD (cal disposar del certificat digital).

Documentació a presentar:

  •  Annex II Autorització representant
  • Annex III Declaració responsable genèrica
  • Annex IV Declaració responsable específica festes tradicionals

 

Formas de Presentación

Informació complementària
Vídeos: 
Vídeo tutorial per a la presentació de sol·licituds a la II Convocatòria d'Ajudes Pla Resistir Ciutat d'Alacant.