Cultura Resident. Convocatòria pública de producció artística del Consorci de Museus de la C.V.

Convocatoria Cultura Resident del Consorci de Museus de la C.V.

CULTURA RESIDENT. CONVOCATÒRIA DE PRODUCCIÓ ARTÍSTICA

Termini de presentació de sol·licituds: Fins al 26 de novembre de 2018

Objecte:

Quatre projectes, almenys dos dels quals correspondran a creadors arrelats a la Comunitat Valenciana. En aquest sentit es seleccionaran dos projectes que desenvoluparan una residència de dos mesos i dos projectes que tindran un període de residència de quatre mesos en el Centro Cultural Las Cigarreras.

Persones beneficiàries:

Poden optar a la convocatòria creadors que desenvolupen la seua activitat en l’àmbit de la creació visual, escènica, musical, literaria o audiovisual actual.

Com a mínim dos dels quatre projectes seleccionats correspondran a creadors arrelats a la Comunitat de Valenciana.

En cas de presentar sol·licitud a títol col·lectiu, les prestacions seran assignades a la persona designada pel col•lectiu sol•licitant. No es modificaran les condicions d’honoraris, desplaçaments i prducció en cap cas per tractar-se d’un col•lectiu. En tot cas, es donarà tractament d’una unitat.

Per tal d’impulsar la creació artística, la Direcció General de Cultura i Patrimoni, mitjançant el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, publica aquesta convocatòria per facilitar a quatre creadors temps, espai, acompanyament i recursos per a la producció de quatre projectes artístics inèdits.

La iniciativa va adreçada a creadors lligats a les pràctiques artístiques contemporànies, que presenten propostes inèdites o que estiguen vies d’investigació i requerisquen d’un impuls per a la seva producció, i que tinguen com a objectius l’experimentació i innovació en l’àmbit de la creació artística actual en el seu sentit més ampli.

Es seleccionaran quatre projectes, almenys dos dels quals correspondran a creadors arrelats a la Comunitat Valenciana. En aquest sentit es seleccionaran dos projectes que desenvoluparan una residència de dos mesos i dos projectes que tindran un període de residència de quatre mesos en el Centro Cultural Las Cigarreras.

Inscripción
Plazo: 
12 de novembre de 2018 a 26 de novembre de 2018
Informació complementària