SERRA GROSSA. Itinerari ambiental guiat i gratuït

Sendero Serra Grossa
Temática del evento: 
Otros
Formato del evento: 
Visitas/Excursiones

 

Diumenge, 26 de març (10:00 h)

Senda: Serra de Sant Julià. La Serra Grossa. Recorregut circular 5 km aprox.

https://www.alicante.es/va/documentos/serra-sant-julia-serra-grossa

Punt de trobada: 9:45 h. Carrer Bisbe Victorio Oliver Domingo (03016 - Alacant); junt a parada TRAM La Goteta-Plaça Mar 2. 

Transport públic: TRAM L2. Parada: La Goteta-Plaça Mar 2.

 

Període d'inscripció: des de les 10:00 h del 13 de març fins a les 14:00 h del 23 de març. Places: 50

La sol·licitud d'inscripió es realitza dins del període establert per a cadascuna de les sendes programades, telefonant al nº 965960034 (de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h) o al correu electrónic: ceam.benacantil@alicante.es

Avís: Les sol·licituds d'inscripció que es rebran per correu electrònic només es recepcionaran si es realitzen des de les 10:00h del dia en el qual s'inicia la inscripció establerta per cadascún dels itineraris programats i finalitzarà a les 14:00h de l'últim dia d'inscripció fixat. Màxim 4 inscripcions per sol·licitud.

La sol·licitud d'inscripió no garantitza l'accés directe a una plaça de l'itinerari. Les sol·licituds admeses seran confirmades pel mateix medi en què es van realiztar, es a dir, per via telefònica o per correu electrònic.

A les persones que se'ls confirme plaça per a l'itinerari se'ls remetrà la informació pertinent i el codi de la seua inscripció per al dia de l'itinerari. En cas de no poder assistir a l'itinerari, preguem es comunique com més prompte millor. La no assistència injustificada comporta l'excluxión de pròxims itineraris d'esta programació.

Dades necessàries per fer la inscripció:

Nom i cognom.

N.º DNI o Passaport. (En cas de ser menor d'edat i no tindre DNI o Passaport, es farà constar la data de naixement).

Mail i/o telèfon de contacte.

Les persones menors d'edat hauran de ser inscrites pels seus pares, mares o tutors/es legals, així com anar acompanyades d'els/les mateixos/as durant l'itinerari.

En tot moment, les dades seran tractades atenent la Llei orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i al Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679

El no aportar les dades necessàries en la sol·licitud pot comportar la seua desestimació.

Atés que la sol·licitud d'inscripció es pot realitzar per via telefònica o per correu electrònic, es podria reservar fins a un 25% de les places per a les sol·licituds realitzades via telefònica en el cas que res més iniciar la inscripció hi haguera una gran demanda per correu electrònic.

 

Nota: Es recomana acudir als itineraris amb calçat esportiu i roba còmoda, així com portar aigua i protecció solar. La duració aproximada dels itineraris oscil·la entre 2 i 4 hores, segons quilòmetres i traçat.

Data i lloc de realització
26 de març de 2023
- 10:00 h
a 13:30 h
Calle
Obispo Victorio Oliver Domingo.
03016
Junto a parada TRAM La Goteta-Plaza Mar 2.